Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας επιφύλασσε την πιο όμορφη έκπληξη στην έναρξη του 2023, αφού ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, θα γίνουν γονείς σε περίπου τέσσερις μήνες, μιας και εκείνη βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της κύησης.

Η αλήθεια είναι πως η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, αποφεύγοντας την έκθεση. Το ζευγάρι επιλέγει να κινείται αθόρυβα, ζώντας τον έρωτά του κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα μακριά από τη δημοσιότητα.

Το

βράδυ της Δευτέρας 9/1, η παρουσιάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση μιλώντας για την εγκυμοσύνη της. Η μέλλουσα μανούλα περιέγραψε στους followers της πώς αντέδρασαν τα σκυλιά τους με τον Κωνσταντίνο Δανιά, όταν τους «ανακοίνωσε» ότι ένα νέο μέλος θα προστεθεί στην οικογένειά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο ”έφαγα πολύ τις γιορτές”.Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε ”καλό όνειρο”. Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά για Παπαχαραλάμπους – Δροσάκη – Αναστασοπούλου: «Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία των τελευταίων ετών»

 Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη βαφτιστήρα της, Ada

 Survivor All Star: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Περικλής Κονδυλάτος – «Έχω κουραστεί να ζω το ίδιο έργο»

Keywords
Τυχαία Θέματα