Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

Στο αυριανό επεισόδιο του «Survivor All Star» θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αναγκαστεί να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι.

Χτες το βράδυ (21/02), οι Μαχητές κέρδισαν την τρίτη ασυλία με σκορ 10-02 και πανηγύρισαν όπως καμία άλλη φορά, μιας και δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ξανά μια τόσο μεγάλη διαφορά σε αγώνισμα.

Μετά την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου και της Μελίνας Μεταξά στα προηγούμενα επεισόδια του reality επιβίωσης, ακόμα δύο παίκτες προστέθηκαν στη λίστα μετά το χτεσινό Συμβούλιο του Νησιού. Ο λόγος για την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Γιώργο Κόρομι.

Όπως

είδαμε στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, Διάσημοι και Μαχητές διεκδικούν το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες των δυο ομάδων ότι αν κερδίσουν οι Κόκκινοι, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Ποιος θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης;

Τώρα, όσον αφορά την αυριανή αποχώρηση, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, από το reality επιβίωσης αποχωρεί ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Όπως κάθε φορά, πάντως, το spoiler θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί μετά την προβολή του αυριανού επεισοδίου στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια στην Ιωάννα Τούνη -«Άι μωρή, εσύ το κρατάς καλύτερα το μωρό;»

Γιάννης Βαρδής για Βανδή – Μπισμπίκη: «Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην ασχοληθώ καθόλου»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έτσι σχολίασε τη Φαίη στην παρουσίαση του «The Voice»

Keywords
Τυχαία Θέματα