Τριαντάφυλλος για Καρολίνα Καλύβα: «Θα την αφήσουν στο Survivor χωρίς να πάρει ούτε 150 ψήφους»

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να μην συμμετέχει – τουλάχιστον ακόμη – στο «Survivor All Star», ωστόσο παρακολουθεί ανελλιπώς το παιχνίδι και καθημερινά σχολιάζει όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Τις τελευταίες ημέρες τα πάνω έχουν έρθει κάτω στο reality επιβίωσης, μιας και η σχέση της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο φαίνεται πως έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τα spoilers, μάλιστα, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Καρολίνα Καλύβα

είναι η πρώτη παίκτρια που η μπλε ομάδα θα θέσει υποψήφια προς αποχώρηση, θέλοντας έτσι να κρίνει ο κόσμος, αν θα συνεχίσει ή όχι την πορεία της στο «Survivor All Star».

Με αφορμή αυτό ο Τριαντάφυλλος έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram και τόνισε πως παρά την αρνητική εντύπωση που έχει δημιουργηθεί για την Καρολίνα Καλύβα στην Ελλάδα, πιστεύει ότι η παραγωγή του «Survivor All Star» θα την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι σε περίπτωση που μπει ο Bo – πρώην σύντροφός της – ή Ελευθερία Ελευθερίου – πρώην σύντροφος του Μάριου Πρίαμου μπουν στο παιχνίδι.

Όσα έγραψε ο Τριαντάφυλλος:

«Λοιπόν για πάμε λίγο, σήμερα θα βγει υποψήφια για να φύγει η Καρολίνα και δεδομένο αυτό που έκανε δεν θα την δώσει κανένας τη θετική του ψήφο με αποτέλεσμα να φύγει σωστά; Εγώ πιστεύω πως ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η Ο BO για δύο μέρες τηλεθέασης. Για να δούμε εσείς τι λέτε, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 150 ΨΗΦΟΥΣ. ΤΙ ΛΕΣ;».

Διαβάστε ακόμα:

 Άδωνις Γεωργιάδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τροχαίο ατύχημα με την Ευγενία Μανωλίδου

 Τάνια Τσανακλίδου: «Έχω γίνει ρεζίλι για έναν έρωτα, έχω υπάρξει… κατινάρα!»

 Survivor All Star – spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Keywords
Τυχαία Θέματα