Survivor All Star -Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το reality επιβίωσης

Το τρίτο συμβούλιο του νησιού πραγματοποιήθηκε στο «Survivor All Star» στο επεισόδιο της Τετάρτης 27/4, από το οποίο προέκυψαν οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την τρέχουσα εβδομάδα.

Η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αυτοί που συμπλήρωσαν την πεντάδα των υποψηφίων, καθώς είναι τα δύο πρόσωπα που δέχτηκαν τις περισσότερες ψήφους από τα μέλη της ομάδα τους.

Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι εξής παίκτες: Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Κόρομι, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά και Τάκης Καραγκούνιας.

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το reality

επιβίωσης;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, από το «Survivor All Star» αποχωρεί απόψε η Εύη Σαλταφερίδου.

Να αναφέρουμε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στον αέρα του «Πρωινού μας» το πρωί της Πέμπτης (27/4), στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας θα παρακολουθήσουμε δύο αγώνες ασυλίας και δύο επάθλων.

«Αλλάζει το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας. Δεν θα έχουμε τρεις ασυλίες. Θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας αντί για τρεις και δύο αγώνες επάθλων, αντί για έναν. Μάλιστα τους δύο αγώνες επάθλων θα τους παρουσιάζει ή θα βρίσκεται εκεί ο Acun Ilicali», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ανατροπή στο reality επιβίωσης -Έρχονται δύο μεγάλες αλλαγές

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Οι on camera δηλώσεις για τη νέα του σύντροφο -«Είμαι σε μια φάση που περνάω καλά»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φωτογραφίες και οι ευχές στον γιο της για τα 5α γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα