Survivor All Star: Ανατροπή στο reality επιβίωσης -Έρχονται δύο μεγάλες αλλαγές

Γεμάτα ανατροπές και εντάσεις είναι τα τελευταία επεισόδια του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και η ένωση, με αρκετούς από τους παίκτες των δυο ομάδων να μην βλέπουμε με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και δυο μεγάλες αλλαγές στο reality επιβίωσης. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στον αέρα του «Πρωινού μας» το πρωί της Πέμπτης (27/4), στα νέα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε δύο αγώνες ασυλίας και δύο επάθλων.

«Αλλάζει το πρόγραμμα της ερχόμενης

εβδομάδας. Δεν θα έχουμε τρεις ασυλίες. Θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας αντί για τρεις και δύο αγώνες επάθλων, αντί για έναν. Μάλιστα τους δύο αγώνες επάθλων θα τους παρουσιάζει ή θα βρίσκεται εκεί ο Acun Ilicali», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Να αναφέρουμε ότι σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους και τα μεγάλα έπαθλα! Η ομάδα που θα κερδίζει κάθε φορά πρόκειται να ζει μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Νίκος Παρτσώλης στην πρωινή εκπομπή της Φαίης στον ΣΚΑΪ, το πρώτο τεράστιο έπαθλο αφορά σε ένα ταξίδι στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της Hull City, της ομάδας του Τούρκου παραγωγού του reality επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Θεοφάνους για Δέσποινα Βανδή: «Για κάποιον λόγο ολοκληρώθηκε η συνεργασία»

Angelina Jolie: Πώς είναι σήμερα ο γιος της Maddox – Επέστρεψε από τη Ν. Κορέα και βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο

Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα