Ετεοκλής Παύλου: «Όσοι ζούμε κάτι τόσο βαρύ, είμαστε καταδικασμένοι σε έναν μοναχικό δρόμο»

Την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Γιώργο Λιάγκα σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης (27/4) στο «Breakfast@Star».

Με αφορμή τα όσα είπε η ίδια στο «Πρω1νό» για την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής.

«Οι άνθρωποι που ζούμε κάτι τόσο βαρύ. Μπορεί να ακούγεται στενάχωρο, για κάποιον λόγο είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε έναν πολύ μοναχικό δρόμο, οι πληγές δεν κλείνουν ποτέ. Ζεις ένα μοναχικό μονοπάτι, όσο θετικό πρόσημο κι αν έχεις. Δεν θες

να περάσει κανένας αυτό που έχεις περάσει και ζεις πάντα για να είσαι ένα παράδειγμα. Ο ίδιος όμως νιώθεις μία τεράστια μοναξιά, γιατί αυτά τα πράγματα δεν αντέχει να τα ερμηνεύσει ένας ανθρώπινος εγκέφαλος.

Κανένας εν ζωή οργανισμός, είτε λέγεται ζωάκι, είτε άνθρωπος δεν πρέπει να ζει κάτι τέτοιο. Γεννιόμαστε και πρέπει να πεθαίνουμε αρτιμελείς, ή χωρίς τέτοια βιώματα. Δε μπορούμε να το ξεπεράσουμε ποτέ ουσιαστικά μέσα μας. Έχουμε έναν μοναχικό δρόμο ή ένα βάρος που κουβαλάμε μόνοι μας. Ωστόσο πάντα παλεύουμε να είμαστε παραδείγματα για τους υπόλοιπους», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και μου λέγανε ότι δεν θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι εκεί είναι τέλειοι. Επειδή έχω κρατήσει επαφή, ξέρεις πόσο χαίρονται που έχει ανοίξει η πόρτα για έναν άνθρωπο με πρόσθετο μέλος; Δε χρειάζεται για να είσαι τέλειος για να είσαι στην τηλεόραση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Πρώτο Θέμα, ο ίδιος είχε πει τα εξής για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν τον πυροβόλησαν στο πόδι, χωρίς καμία αφορμή, την ώρα που σημειώθηκε μια αιματηρή συμπλοκή στο μαγαζί που εργαζόταν.

«Είδα τη ζωή μου όλη να περνάει μπροστά από τα μάτια μου, πραγματικά. Ήμουν ένα μήνα σε καταστολή στη ΜΕΘ κι όταν ξύπνησα νόμιζα ότι πέρασε μόνο μια μέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ένιωθα εγκλωβισμένος στο νοσοκομείο. Δώστε μου δυο πατερίτσες να βγω έξω να περπατήσω δεν αντέχω, έλεγα στους γιατρούς» .

Διαβάστε επίσης:

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Οι on camera δηλώσεις για τη νέα του σύντροφο -«Είμαι σε μια φάση που περνάω καλά»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φωτογραφίες και οι ευχές στον γιο της για τα 5α γενέθλιά του

Γιώργος Θεοφάνους για Δέσποινα Βανδή: «Για κάποιον λόγο ολοκληρώθηκε η συνεργασία»

Keywords
Τυχαία Θέματα