Γιώργος Θεοφάνους για Δέσποινα Βανδή: «Για κάποιον λόγο ολοκληρώθηκε η συνεργασία»

Με αφορμή την έναρξη των μουσικών παραστάσεών του «Πολλά τραγούδια ακόμα» ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε αρχικά ότι έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει πει στο παρελθόν αλλά και την αυστηρή κριτική που έχει ασκήσει σε παίκτες. Ακόμα, αναφέρθηκε στο απρόσμενο και ξαφνικό τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Στα πρώτα χρόνια μου στην τηλεόραση διαχειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Και τώρα, βλέποντας τα βίντεο που μου βάζουν στο youtube

τα πιτσιρίκια μου και σκέφτομαι “καλά, τι είπες στον άνθρωπο, γιατί το είπες με αυτόν τον τρόπο”. Βεβαίως και έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει. Μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα με άλλον τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη χρήση του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» σε πασχαλινή διαφήμιση εταιρείας χωρίς την άδειά του, ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Απέφυγα να τοποθετηθώ για το Φεγγάρι μου γιατί δε θέλω να το συζητήσω. Κι έτσι όπως είμαστε εδώ, με αυτούς τους ανθρώπους δεν έχει θέση αυτό το πράγμα».

Αναφερόμενος στο τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Θεοφάνους εξήγησε: «Γράφτηκαν παραπάνω από πέντε τραγούδια για την Δέσποινα Βανδή. Απλά για κάποιον λόγο αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία με το single για τα πέντε τραγούδια.

Το άκουσα το καινούριο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, αλλά μην με βάζετε να κάνω κριτική τώρα σε αυτό. Δεν είναι σωστό».

Διαβάστε ακόμα:

 Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

 My Style Rocks: Παίκτρια του φετινού κύκλου είχε παίξει στο «Ευτυχισμένοι μαζί»

 Σοκάρει η Έλενα Κρεμλίδου για το revenge porn: «Ήμουν έτοιμη να πηδήξω από τον τέταρτο»

Keywords
Τυχαία Θέματα