Super Κική: Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο για αφαίρεση λίπους

Η Super Κική πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου στις αρχές της εβδομάδας, καθώς είχε ένα προγραμματισμένο ραντεβού για αφαίρεση λίπους και λιποαναρρόφηση. Η γνωστή influencer είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με το θέμα των κιλών, μιας και παρά τη διατροφή και τη γυμναστική το λίπος στα πόδια και την κοιλιά δεν έφευγε.

Συνεπώς, η Super Κική πήρε την απόφαση να κάνει την επέμβαση, μια απόφαση, ωστόσο, που σκέφτηκε πολύ. Ένα εικοσιτετράωρο μετά το χειρουργείο, η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Όσα είπε η Super Κική
για την αφαίρεση λίπους μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

«Πέρα από λιποαναρρόφηση σε κάποια σημεία, από το εσωτερικό του μπουτιού βγάλαν κομμάτια, ψωμί… Μου βγάλαν περίπου 2 λίτρα λίπος δεν ξέρω και ‘γω πόσο δέρμα που είναι σαν ψάρι. Είναι από τη μία αηδιαστικό, από τη μία τέλειο, μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω αλλά το Instagram μπορεί να νομίζει να είναι κάτι άλλο και να το κατεβάσει.

Τρελή απόφαση, πάρα πολύ δύσκολο για μένα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί όσο και να γυμναζόμουν, όσα κιλά και να έχανα το σώμα μου έμενε ίδιο σε αυτά τα σημεία γιατί είναι κληρονομικό. Ακριβή διαδικασία, πάρα πολύ. Αυτά τώρα πάω σπίτι μου πολύ κρεβατωμένη θα είμαι, αλλά τις διαφημισούλες μου κανονικά θα τις κάνω, παιχνίδια εδώ…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη φωτογραφία της Super Κική μετά το χειρουργείο για την αφαίρεση λίπους

Το απόγευμα της Τετάρτης 5/7 η Super Κική ανέβασε στο προφίλ της την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά την επέμβαση που έκανε και ενημέρωσε τους followers της για την κατάστασή της.

«Θα φοράω έναν μήνα αυτόν τον κορσέ. Ναι, πονάει φουλ. Δεν φαίνεται ακόμα η διαφορά γιατί είμαι πρησμένη», έγραψε χαρακτηριστικά η Super Κική στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Θάνος Τζήμερος: Μπλοκ από το Twitter μετά τις προκλητικές αναρτήσεις

 Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε την ηλικία της στον αέρα – Βίντεο

 Έλενα Χριστοπούλου κατά Τούνη: «Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα»

Keywords
Τυχαία Θέματα