Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε την ηλικία της στον αέρα – Βίντεο

Αποκαλύψεις έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Με αφορμή ένα βίντεο σχετικά με την ηλικία και κατά πόσο οι γυναίκες λένε τον πραγματικό αριθμό, η παρουσιάστρια του STAR ισχυρίστηκε πως δεν έχει κανέναν λόγο να κρύψει την ηλικία της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ακομπλεξάριστη και δεν έχει κανέναν λόγο να μην πει την ηλικία της. Έτσι, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως είναι 53 ετών και σίγουρα έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη για

την πορεία που έχει σημειώσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε την ηλικία της στον αέρα της εκπομπής της

«Ποτέ μην εμπιστεύεσαι μια γυναίκα που λέει την πραγματική ηλικία της. Αν μπορεί να πει αυτό, είναι ικανή για τα πάντα», ήταν η φράση του Όσκαρ Ουάιλντ που ακούστηκε στο βίντεο.

«Άρα είμαι ικανή για τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα του STAR μετά την προβολή του βίντεο. Όταν οι συνεργάτες της τη ρώτησαν τότε πόσο χρονών είναι, η παρουσιάστρια απάντησε με ειλικρίνεια.

«Εγώ 21 Απριλίου του 70’ γεννηθείσα, άρα 53 χρονών και κάτι μήνες. Βέβαια τα λέω σιγά. Στη google δεν τα λένε αλήθεια όλα, έχω ψάξει για άλλες περιπτώσεις και δεν λένε αλήθεια. Έχω δει ταυτότητες ανθρώπων που έχω συνεργαστεί και η google λέει άλλα για την ηλικία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν 23 ετών ήθελα να δουλέψω παραπάνω, τώρα περνούν οι 10 μήνες και λέω “δεν αντέχω άλλο”»

Μαρία Ιωαννίδου για Εύη Δρούτσα: «Συνέχεια κοντραριζόταν μαζί μου»

Κάτια Δανδουλάκη: Οι ενδοιασμοί που είχε για τη «Λάμψη» -«Φοβόμουν μήπως…»

Keywords
Τυχαία Θέματα