Steal the Look: Ακολούθησα για μια εβδομάδα το στιλ της Αθηνάς Οικονομάκου – VIDEO

Οι Ελληνίδες celebrities είναι στιλάτες και γι’αυτό σε αυτή τη στήλη σου δείχνουμε πώς να αντιγράψεις το look τους με ρούχα που ήδη έχεις στο σπίτι σου. Όπως σας είχα πει και σε προηγούμενο post (Έλεν Βάγια εδώ!) κάθε εβδομάδα θα αντιγράφω το look μιας Ελληνίδας (δες το Steal the Look: Φαιη Σκορδά ΕΔΩ!).

Αυτή τη φορά αποφάσισα να ντυθώ ως Αθηνά Οικονομάκου για μια εβδομάδα και να σου πω την αλήθεια;

Το απόλαυσα!

Ένα βασικό στοιχείο του στιλ της Αθηνάς Οικονομάκου είναι τα φλοράλ prints που φοράει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση. Η γνωστή ηθοποιός συνηθίζει να συνδυάζει φλοράλ μπλούζες ή πουκάμισα με φόρμες, τζιν, φούστες ή μονόχρωμα top με φλοράλ παντελόνες και φούστες.

Look #1

H Aθηνά Οικονομάκου φοράει το φλοράλ μπλουζάκι της με φόρμα και πουλοβεράκι στους ώμους και εγώ ακολουθώ πιστά το συγκεκριμένο look.

Look #2

Mια άνετη παντελόνα συνδυάζεται φανταστικά με ένα tank top και μια oversized ζακέτα. Η Αθηνά λατρεύει τα καπέλα και πολλές φορές τα προσθέτει στις εμφανίσεις της για ακόμα περισσότερο στιλ.

Look #3

Τα ζιπ κιλότ και οι άνετες παντελόνες είναι αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της. Εδώ η γνωστή ηθοποιός φοράει ένα ζιπ κιλότ με φλοράλ πουκάμισο, western ankle boots και καπέλο.

Look #4

Ακόμα και η πιο εντυπωσιακή μάξι φλοράλ φούστα σου μπορεί να γίνει πιο casual αν τη συνδυάσεις με ένα πουλοβεράκι ή t-shirt και μποτάκια ή sneakers.

Διαβάστε ακόμα: Οι φούστες που έχουν γίνει viral και θα φορεθούν περισσότερο αυτό το Καλοκαίρι!

Μαρία Ηλιάκη: Το στιλ της εγκυμοσύνης της είναι υπέροχο – Δες πώς θα το αντιγράψεις!

4 ρούχα και αξεσουάρ που δεν λείπουν από την ντουλάπα καμίας Γαλλίδας αυτόν τον Μάιο

Keywords
Τυχαία Θέματα