Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Η αποκάλυψη του Κωνσταντή στον Νικηφόρο που θα τους οδηγήσει σε μεγάλη ρήξη!

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών” και στη συνέχεια ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό πως ο Κωνσταντής θα αποκαλύψει στον Νικηφόρο την αλήθεια για τη δολοφονία του Γιάννου και τα δύο αδέρφια θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη.

“Έχει ανοίξει ο ο χορός των αποκαλύψεων όσο προχωράμε προς το φετινό φινάλε των ‘Άγριων Μελισσών’. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί προ εκπλήξεως πολύ δυσάρεστης! Ο Κωνσταντής θα του αποκαλύψει μετά από μια σειρά τραγικών γεγονότων, τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του

θανάτου του Γιάννου. Θα του αποκαλύψει πως ο ίδιος, ο Μελέτης και ο Δούκας δολοφόνησαν τον Γιάννο και το έκαναν στη συνέχεια να φανεί ως αυτοκτονία. Ο Νικηφόρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, είναι σε ισχυρότατο σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη! Τα δύο αδέρφια θα έρθουν σε μια πάρα πολύ μεγάλη ρήξη. Βέβαια, ο Κωνσταντής χρησιμοποιεί το άλλοθι ότι τότε νόμιζαν πως ο Γιάννος ήταν εκείνος που σκότωσε τον Σέργιο.”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο:

Τρίτη 11 Μαΐου – Επεισόδιο 137 

Θα καταφέρει ο Μιλτιάδης να μην βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα; Ο Δούκας πληροφορείται απ’ τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό. Η Ασημίνα και η Δρόσω θα δεχτούν την επίσκεψη της Μυρσίνης που για μια ακόμα φορά θα τις αναστατώσει. Ο Μπάμπης υπογράφει στη δισκογραφική εταιρεία, ενώ ο Συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. Θα καταφέρει η Ελένη να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη; Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη, ζητώντας συγκεκριμένο αντάλλαγμα. Πώς θα ξεγλιστρήσει αυτή τη φορά ο Δούκας, όταν καταλάβει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της;

Διαβάστε ακόμη:

Αννίτα Πάνια: Η σπάνια αναφορά στον Νίκο Καρβέλα και τον γιο τους-Η αρρωστοφοβία και οι κρίσεις πανικού

Παύλος Γαλακτερός: Ο Τριαντάφυλλος και η αποκάλυψη για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Λιβάνη

Η απάντηση της Αννίτας Πάνια για το τηλεοπτικό της μέλλον: “Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος”

Keywords
Τυχαία Θέματα