Ο Εισαγγελέας αποφασίζει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη ή όχι σε πασίγνωστο ηθοποιό

Πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός κατηγορείται για απόπειρες βιασμού και τις επόμενες ημέρες ή και ώρες, ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του ή αν η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Το πρωί της Τρίτης (11/5) στο “Πρω1νό” αναφέρθηκαν στην υπόθεση του ηθοποιού και η Λία Κοντοπούλου μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις.

“Τις προσεχείς ημέρες ή ακόμα και ώρες θα υπάρξει η απόφαση του Εισαγγελέα για τον πολύ γνωστό ηθοποιό, για το αν θα ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη ή αν η υπόθεση θα πάει στο αρχείο. Να θυμίσουμε για ποια υπόθεση μιλάμε. Όταν

ξεκίνησαν οι καταγγελίες για το ελληνικό κίνημα #metoo, έφτασαν στην εισαγγελία φάκελοι από το ΣΕΗ, αλλά και καταγγέλουσες οι οποίες μίλησαν για τα όσα λένε ότι έζησαν στα χέρια του πολύ γνωστού ηθοποιού. Μια έχει καταγγείλει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού το 2008 μέσα στο Θέατρο Ήβη, όταν πήγε να ζητήσει εργασία. Ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε στους διαδρόμους του θεάτρου και την ανάγκασε σε πράξεις που συνιστούν την έννοια του βιασμού. Άλλες δύο γυναίκες μίλησαν για απόπειρες βιασμού, η μία το 2010 μέσα στο Θέατρο Μουσούρη, στο καμαρίνι του ηθοποιού όπου όπως λέει η γυναίκα αυτή της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει, ακολούθησε μια πάλη μεταξύ τους και κατάφερε να διαφύγει. Μια τρίτη περίπτωση το 2014, μια άλλη γυναίκα η οποία είχε αναζητήσει εργασία. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός προσφέρθηκε μετά να τη γυρίσει σπίτι της με το αυτοκίνητο του και σ’ ένα σημείο απόμερο στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού αποπειράθηκε να τη βιάσει.”, ανέφερε η Λία Κοντοπούλου για την υπόθεση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ηθοποιός έδωσε εξηγήσεις στον Εισαγγελέα μέσω υπομνήματος που κατέθεσε ο δικηγόρος του και αρνείται τις κατηγορίες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Χριστίνα Κεφαλά αποκάλυψε στο “Πρω1νό” τον λόγο του χωρισμού της από τον Σάκη Κατσούλη!

Το ταξίδι του Αλέξη Παππά στο Ντουμπάϊ για τα μάτια της Alessia!

Τζένη Μπαλατσινού: “Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη”

Keywords
Τυχαία Θέματα