Shop the Look: Ψάξαμε και βρήκαμε τα αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ένα υπέροχο ανοιξιάτικο στιλ

Ένα λευκό t-shirt και ένα τζιν είναι ρούχα που όλες οι γυναίκες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτό που συνήθως μας λείπει για να μετατρέψουμε ένα basic look σε κάτι το μοναδικό είναι τα αξεσουάρ!

Αυτά είναι που μας βοηθάνε πραγματικά να χτίσουμε σωστά το στιλ μας και να το απογειώσουμε. Ποιες είναι όμως αυτές οι τάσεις που θέλουμε να προσθέσουμε φέτος στα look μας για να τα αναβαθμίσουμε στιλιστικά; Παρακάτω θα δεις τη λίστα με τα trends που αξίζει να προσέξεις.

#1. Γυναικείες ζώνες 

Φέτος

την άνοιξη, περισσότερο από ποτέ, θέλουμε να ενισχύσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με γυναικείες ζώνες που θα ολοκληρώσουν τα ανοιξιάτικα look μας. Η προσοχή μας επικεντρώνεται σε δερμάτινες ζώνες με εντυπωσιακές αγκράφες, ενώ στα χρώματα θέλουμε να επενδύσουμε σε κλασικές αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ αλλά και σε κάποιους παλ τόνους.

Tip! Μπορείς να φορέσεις τη ζώνη σου με το αγαπημένο σου τζιν ή παντελόνι αλλά και πάνω από ένα φόρεμα για να το κάνεις να δείχνει πιο casual. Επίσης, δέσε τη ζώνη σου πάνω από μια καπαρντίνα ή ένα blazer και δώσε στο συγκεκριμένο αξεσουάρ πρωταγωνιστικό ρόλο.

#2. Κολιέ

Φέτος ειδικά επιβάλλεται να ενισχύσεις το μπουντουάρ σου με τα πιο ωραία κολιέ. Ο λόγος; Τα μίνιμαλ tops, τα tank tops, τα μπλουζάκια με ανοιχτό ντεκολτέ και τα t-shirts που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν χρειάζονται μερικά κολιέ για να αναδειχθούν ακόμα καλύτερα. Ποιες είναι οι top τάσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις;

-Αλυσίδες -Μακριά και κοντά μενταγιόν -Κολιέ με χάντρες

Extra tip! Κάνε σωστό layering στα κολιέ σου φορώντας 2-3 σχέδια με διαφορετικά μήκη.

#3. Σκουλαρίκια

Tα σκουλαρίκια είναι ακόμα ένα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου και έχουν τη μαγική ικανότητα να αναβαθμίζουν κάθε μας look, ακόμα και το πιο απλό!

Φέτος δείχνουμε μια προτίμηση στα κρεμαστά σκουλαρίκια και στα statement σχέδια που υπόσχονται να ανανεώσουν την εικόνα μας.

#4. Τσάντα φάκελος

Αν θέλεις να προσθέσεις μια μόνο τσάντα στην γκαρνταρόμπα σου τότε αξίζει να επιλέξεις μια τσάντα φάκελο που μπορεί άνετα να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Leonie Hanne, γνωστή influencer με εκατομμύρια followers, πιστεύει φέτος στις τσάντες φάκελο και μάλιστα στα πιο μεγάλα σχέδια που θα χωρέσουν όλα τα απαραίτητα  που θα χρειαστείς μέσα στη μέρα σου. Όσον αφορά τα χρώματα που προτιμάμε στις τσάντες μας, φέτος δείχνουμε την αδυναμία μας σε γήινους και παλ τόνους. Διαβάστε ακόμα:

Οι Ελληνίδες influencers μας δείχνουν 3 τρόπους για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας denim

Ρίγες: Πώς θα τις φορέσεις την Άνοιξη για να απογειώσεις το στιλ σου (+ 10 κομμάτια σκέτη απόλαυση)

ΑΥΤΗ η απόχρωση που επιλέγει η γνωστή influencer, Tezza, θα φορεθεί όσο καμία άλλη (+Oδηγός αγοράς)

Keywords
Τυχαία Θέματα