Star Style: H Ciara «ρίχνει» το internet με την πιο στιλάτη εμφάνιση ever!

Η Ciara είναι μια γυναίκα με πολύ ιδιαίτερο στιλ και κάθε της εμφάνιση προκαλεί τα βλέμματα πάνω της. Πριν λίγες ώρες η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σε event στη Νέα Υόρκη και κατάφερε για μια ακόμα φορά να μας εντυπωσιάσει.

The Look

H Ciara φόρεσε total μπεζ look και κέρδισε

όλα τα βλέμματα πάνω της. Η τραγουδίστρια δεν επίλεξε τυχαία αυτό το χρώμα καθώς το μπεζ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της σεζόν. Συγκεκριμένα η Ciara φόρεσε μπεζ φαρδύ παντελόνι που συνδύασε με μπεζ δερμάτινο πουκάμισο και μπεζ γόβες. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με ένα μπεζ puffer coat. Το υπέροχο πουκάμισό της είναι του brand Carmen March και κοστίζει 1661 ευρώ.

Το puffer coat της Ciara είναι μια ακόμα τάση που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν. Μάλιστα η Ciara μας αποδεικνύει με αυτό το look πως μπορείς να φορέσεις αυτό το πανωφόρι ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

© Santiago Felipe / Getty Images / Ideal Image

Όσο για το δερμάτινο πουκάμισο της τραγουδίστριας, θα πρέπει να ξέρεις πως αυτό το υλικό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα των σχεδιαστών και το χρησιμοποιούν ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν.

© Robert Kamau / Getty Images / Ideal Image

© Gotham / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: 3 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου πουλόβερ από το πρωίς ως το βράδυ! (VIDEO)- Tα looks που θα λατρέψεις πολύ!

Η Cara Delevingne φοράει το πιο εντυπωσιακό Fendi φόρεμα και «ρίχνει» το internet- Αυτό το φόρεμα θα το λατρέψεις κι εσύ!

3 νέοι τρόποι για να φορέσεις το τζιν στην καθημερινότητά σου!- Η Negin mirsalehi μας δείχνει τέλειους τρόπους και μοναδικό styling

Keywords
Τυχαία Θέματα