Πρω1νό – Αποκλειστικό: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θα γίνει νονός της… Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, τον οποίο έχει βαφτίσει η ηθοποιός, εδώ και λίγους μήνες έχει αποκτήσει μια κόρη στην οποία αποφάσισαν να δώσουν το όνομα Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Νονός της μικρής Αλίκης Βουγιουκλάκη θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και στη Νάνσυ Παραδεισανού.

«Θα είμαι ο νονός γιατί είμαι ο κουμπάρος του ζευγαριού, του Αιμίλιου και της Κατερίνας. Έχω γνωρίσει τη μικρή Αλίκη

Βουγιουκλάκη από το μαιευτήριο. Ήταν νομοτελειακή η απόφαση του Αιμίλιου να βγάλει το παιδί του Αλίκη, γιατί αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη οικογένεια νομίζω θα είναι η μόνη Αλίκη Βουγιουκλάκη που υπάρχει.

Εύχομαι η μικρή Αλίκη να πάρει τα καλά στοιχεία του ονόματος, να έχει την τύχη, να έχει τη λάμψη, αλλά να μην της κάνει αυτό το όνομα τη ζωή πιο δύσκολη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει πολλά βαφτιστήρια και πως όλα είναι αγόρια, εκτός από την Αλίκη.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πολύ καλή σχέση με την οικογένεια μου. Πολλές φορές ερχόταν σπίτι σε διάφορα καλέσματα», είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν δύσκολα…»

Συγκλονίζει ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό

Πρόταση – «βόμβα» για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2020!

Keywords
Τυχαία Θέματα