6 statement φθινοπωρινά looks που μπορείς να κάνεις για να εντυπωσιάσεις!

Όλες οι γυναίκες νιώθουμε την ανάγκη κάθε φθινόπωρο να ανανεωθούμε και να αλλάξουμε το στιλ μας ώστε να μπούμε στον χειμώνα πιο δυναμικά και με περισσότερο αέρα! Το στιλ πάντα παίζει σπουδαίο ρόλο σε αυτή την αλλαγή και γι’αυτό φροντίζουμε να το αναβαθμίζουμε κάθε λίγο και λιγάκι.

Γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο μας δείχνουν πώς ντύνονται εκείνες μέσα στο φθινόπωρο και μας δίνουν ιδέες για να υιοθετήσουμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας.

H extra oversized καμπαρντίνα δίνει πάντα φινέτσα και στιλ σε μια εμφάνιση.

Η fashionista της φωτογραφίας τη συνδυάζει με μπορντό παντελόνι και μποτίνια και κάνει με αυτόν τον τρόπο μια πολύ ιδιαίτερη statement εμφάνιση.

Οι γήινοι τόνοι και οι μπεζ αποχρώσεις είναι must αυτή τη σεζόν και μας αρέσει να τους επιλέγουμε στα καθημερινά casual look μας. Φόρεσε ένα σύνολο σε μπεζ, εκρού τόνους και ολοκλήρωσε το look σου με ένα παλτό σε camel τόνο.

Το puffy jacket είναι και φέτος τάση και μπορείς να το συνδυάσεις έξυπνα ώστε να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ.Ένα μάξι φόρεμα και ένα puffy jacket σε μπεζ τόνο θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου.

Τα παλτό που έχουν καπιτονέ υφή είναι huge trend της σεζόν και θα τα φορέσεις με κάθε casual εμφάνισή σου. Συνδύασέ τα με ένα ζευγάρι combat boots για ακόμα πιο ιδιαίτερο στιλ.

Φέτος το φθινόπωρο θα πρέπει να μάθεις μερικούς βασικούς κανόνες layering, γιατί αυτό το trend θα κυριαρχήσει για μια ακόμα χρονιά. Δοκίμασε να φορέσεις ένα blazer και μια καμπαρντίνα μαζί φροντίζοντας να διαλέξεις παρόμοιους τόνους.

Τέλος, τόλμησε να συνδυάσεις μια statement γούνα με ένα καρό παντελόνι κάνοντας τον πιο ανατρεπτικό συνδυασμό του φθινοπώρου. Ολοκλήρωσε το look με λευκό top και λευκά sneakers και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Διαβάστε ακόμα: 3 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου πουλόβερ από το πρωίς ως το βράδυ! (VIDEO)- Tα looks που θα λατρέψεις πολύ!

Η Cara Delevingne φοράει το πιο εντυπωσιακό Fendi φόρεμα και «ρίχνει» το internet- Αυτό το φόρεμα θα το λατρέψεις κι εσύ!

3 νέοι τρόποι για να φορέσεις το τζιν στην καθημερινότητά σου!- Η Negin mirsalehi μας δείχνει τέλειους τρόπους και μοναδικό styling

Keywords
Τυχαία Θέματα