Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν δύσκολα…»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης. Φέτος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του The Final Four που παρουσιάζει η σύντροφος του, Ζέτα Μακρυπούλια. Ο ίδιος μίλησε για τη δύσκολη τελευταία δεκαετία, αλλά και τη στήριξη που είχε από τη Ζέτα στις δύσκολες στιγμές.

«Στις

δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους».

«Τα τελευταία δέκα χρόνια, ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν».

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου», ανέφερε στη συνέντευξη του ο τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό

Πρόταση – «βόμβα» για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2020!

X Factor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το 3ο live!

Keywords
Τυχαία Θέματα