Snik – Δέσποινα Βανδή: Η παρεξήγηση που δεν είδαμε στο χθεσινό J2US!

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε εχθές το βράδυ (20/6) ο Snik στο J2US.

Ο γνωστός ράπερ, ύστερα από την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο stage, ευχαρίστησε τον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Κοκλώνη, με εκείνον να θέλει να μάθει γιατί επιλέγει να μη δίνει συνεντεύξεις στα media.

«Παίρνω πολλά μηνύματα για να

πάω σε πολλές εκπομπές. Αν πήγαινα παντού δε θα ήμουν ο Snik the Hustla αλλά ο Snik the γλάστρα. Επιλέγω που θα πάω και που θα δώσω συνέντευξη. Κάποια στιγμή θα δώσω συνέντευξη όταν θα έχω να πω κάποια πράγματα. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους… Αυτό που λένε ότι έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους κτλ αν δε ξέρεις κάποιον δεν ξέρεις τι είναι, οπότε καλό θα ήταν να σε γνωρίσουν πρώτα», απάντησε εκείνος με χιούμορ.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε στον Νίκο Κοκλώνη!

Ωστόσο, φαίνεται πως υπήρξε και μια μικρή ένταση ανάμεσα στον Snik και τη Δέσποινα Βανδή όπου δεν έδειξαν οι κάμερες. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως η κριτής του show με αφορμή την εμφάνιση του Snik άρχισε να λέει μια προσωπική ιστορία που είχε να κάνει με μια συνάντησή της με τον 50 Cent, με εκείνον να παρεξήγησε αυτό που ήθλενε να πει η τραγουδίστρια.

Μάλιστα έχοντας στο μυαλό του και τα επικριτικά σχόλια που γίνονται κατά καιρούς για τους ράπερς και τα πρότυπα που προβάλλουν, τόνισε πως θα πρέπει πρώτα να τον ψάξει στο Instagram για να δει ποιος είναι και τι κάνει. Τότε, σύμφωνα με την Ελένη Βουλγαράκη, η Δέσποινα Βανδή του εξήγησε πως άλλο ήταν αυτό που ήθελε να πει αλλά την διέκοψε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Διαβάστε περισσότερα:

Χριστίνα Παππά: Αποχώρησε μόλις άκουσε το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου

Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου είδαν στο YouTube τη δολοφονία του πατέρα τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα