J2US – Ο Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση: Η Ηλιάνα, τα media και οι… εξηγήσεις!

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε εχθές το βράδυ (20/6) ο Snik στο J2US.

Ο γνωστός ράπερ, ύστερα από την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο stage, ευχαρίστησε τον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Κοκλώνη, με εκείνον να θέλει να μάθει γιατί επιλέγει να μη δίνει συνεντεύξεις στα media.

«Παίρνω πολλά

μηνύματα για να πάω σε πολλές εκπομπές. Αν πήγαινα παντού δε θα ήμουν ο Snik the Hustla αλλά ο Snik the γλάστρα. Επιλέγω που θα πάω και που θα δώσω συνέντευξη. Κάποια στιγμή θα δώσω συνέντευξη όταν θα έχω να πω κάποια πράγματα. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους… Αυτό που λένε ότι έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους κτλ αν δε ξέρεις κάποιον δεν ξέρεις τι είναι, οπότε καλό θα ήταν να σε γνωρίσουν πρώτα», απάντησε εκείνος με χιούμορ.

Μάλιστα, ο Snik δήλωσε πως είναι  θαυμαστής του Παντελή Παντελίδη, αποκαλύπτοντας τον λόγο που τον ώθησε να ασχοληθεί με τη μουσική. «Μου αρέσει πάρα πολύ, είμαι μεγάλος θαυμαστής. Μεγάλος σεβασμός στον Παντελή, είναι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την ελληνική σκηνή», είπε χαρακτηριστικά.

Για το αν τον ενοχλεί που τα media ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, ο Snik απάντησε πως «άμα είσαι στο spotlight θα ασχοληθούν και τα ΜΜΕ με αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Με μερικά γελάω κιόλας, είναι funny».

Για το σχόλιο που είχε κάνει στο Instagram και είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό “Έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω μου@@@@ γκόμενα”, ο ίδιος εξήγησε πως «αυτό το βίντεο είχε γίνει πριν 1,5 χρόνο. Δεν ήμουν με την Ηλιάνα. Περσινά ξινά σταφύλια… Αν θέλετε μπορώ να κάνω part 2 τώρα που είμαι πιο fit και να πω ότι έχω πιο ωραία κοπέλα τώρα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Θα ήθελα να έρθω πιο κοντά με την Βίκυ Κάβουρα»

Meghan Markle: Θέλει να κάνει πολιτική καριέρα στις ΗΠΑ!

Πέθανε ο πατέρας της Σοφίας Παυλίδου – Η συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα