Πάολα – Νίκος Κουρκούλης: Η Λαμπερή Πρεμιέρα τους στο TEATRO!

Χθες βράδυ το πλήρως ανακαινισμένο TEATRO, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, υποδέχθηκε ένα εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας!

Έχοντας ενώσει τις φωνές τους τον περασμένο χειμώνα, στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης, όπου σημείωσαν ρεκόρ

προσέλευσης κοινού αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια, η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους και στην Αθήνα.

Ο Νίκος Κουρκούλης καλησπέρισε το Αθηναϊκό κοινό με την τελευταία του επιτυχία “Έλυνε και έδενε”, μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με φώτα neon, ενώ ακολούθησαν οι μεγάλες επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει! Γνήσιος διασκεδαστής, ξεσήκωσε απ’ την πρώτη στιγμή τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Η εκρηκτική Πάολα, για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την σκηνική της παρουσία και τις ερμηνείες της , ενώ εμφανίσθηκε στη σκηνή μέσα από ένα ανατρεπτικό urdan στυλ σκηνικό που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Για πρώτη φορά το βράδυ της Παρασκευής, παρουσίασε το νέο της τραγούδι “Φλυτζάνι” που μόλις κυκλοφόρησε κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις!

ΠΑΟΛΑ-ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ, η χημεία μεταξύ τους αποτυπώνεται επί σκηνής σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με καθηλωτικές ερμηνείες και κοινά στιγμιότυπα που εντυπωσιάζουν!

Μαζί τους: ο Παναγιώτης Τσαφαράς, η Courtney Parker, η Άλεξ Μαντή, ο Σταμάτης Χουχουλής, η Τραϊάνα Ανανία και ο Dj Ζαφείρης Λογοθετίδης.

Στην πρεμιέρα του Teatro, βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, , καθώς και η σύζυγος του Νίκου Κουρκούλη, Κέλλυ Κελεκίδου παρέα με την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραιανό Δέλλα. Εκεί βρέθηκαν και η Χριστίνα Σάλτη & ο Αναστάσιος Ράμμος.

Creative Director: Κωνσταντίνος Ρήγος
Επιμέλεια Προγράμματος: Γιώργος Νάτσιος-Μπάμπης Μαραγκός
Χορογραφίες: Chali Jennings
Συνεργάτης Σκηνογράφος: Μαίρη Τσαγκάρη
Εικαστική Επεξεργασία- Art Graffiti: Sake
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης

TEATRO Athens
NIGHTS ON FIRE || THE SHOW
Λ. Ποσειδώνος 26-28 Καλλιθέα
Τηλ. Κρατήσεων 210 9400726
Κάθε Παρασκευή- Σάββατο από 19 IOYNIOY.

Keywords
Τυχαία Θέματα