Skinny φρύδια: Επιστρέφει η τάση που θέλουμε να ξεχάσουμε;

Είναι γεγονός ότι ακόμη και τα beauty trends… κάνουν κύκλους. Δεν περιμέναμε, ωστόσο, να περάσουμε από τα έντονα, πυκνά- α λα Cara Delevingne- φρύδια που κυριαρχούν εδώ και αρκετό καιρό, στο blast from the past που είδαμε πρόσφατα στην Bella Hadid: τα λεπτά φρύδια.

Αν και η ίδια δεν υπήρξε ποτέ φαν των πυκνών φρυδιών, τώρα τελευταία δείχνει να εμφανίζεται με όλο και πιο λεπτή τη γραμμή τους, ιδιαίτερα από την πολυσυζητημένη red

carpet εμφάνισή της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών κι’ έπειτα. Στις πιο πρόσφατες, μάλιστα, φωτογραφίες που έχει ποστάρει στο Instagram είναι πλέον ξεκάθαρo πως έχει υιοθετήσει το trend που μεσουράνησε στα 90s και που είναι από εκείνα που δεν θυμόμαστε με νοσταλγία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Η περίφημη διαμάχη μεταξύ λεπτών και πλούσιων φρυδιών έχει πλέον περάσει και στο TikTok, με τους TikTokers να χωρίζονται σε στρατόπεδα, υποστηρίζοντας με βιντεάκια τα επιχειρήματά τους, υπέρ ή κατά των λεπτών φρυδιών. Οι Gen X ή οι boomers φρικάρουν μπροστά στα τσιμπιδάκια φρυδιών (πάμε στοίχημα ότι μια από τις πρώτες beauty συμβουλές που σου έδωσε η μαμά σου είναι να μην βγάλεις υπερβολικά τα φρύδια σου;). Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η makeup artist @askellenbeauty η οποία ανεβάζει βιντεάκια όπου συγκρίνει celebrities με και χωρίς λεπτά φρύδια σχολιάζοντας «Δεν θα συμφωνήσω ποτέ μ’ αυτό», « Άσε κάτω το τσιμπιδάκι των φρυδιών!Δέκα χρόνια μου πήρε να ξαναφυτρώσουν τα δικά μου!» κλπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Από την άλλη, υπάρχουν οι υπέρμαχοι των skinny brows, όπως η @happistar1 επιθυμεί διακαώς να επανέλθουν στη μόδα τα λεπτά φρύδια καθώς πιστεύει ότι «Αυτός είναι ο λόγος που τα κορίτσια έδειχναν τόσο ελκυστικά εκεί γύρω στο 2000». Κάποιες, πάλι, πιο διστακτικές να υιοθετήσουν το trend (όπως η @hayleybuix), χρησιμοποιούν το φίλτρο Time Warp Scan για ν’ αποκτήσουν μια ιδέα πως θα έδειχναν με λεπτά φρύδια. Ή -όπως η @jaclynforbes– προτιμούν να δείξουν το makeup hack για λεπτά φρύδια χωρίς τσιμπηδάκι, “σβήνοντάς” τα πρώτα με concealer και ζωγραφίζοντάς τα από πάνω ώστε να τσεκάρουμε ανώδυνα και εκ του ασφαλούς το beauty trend.

Αν σε δελεάζουν τα skinny eyebrows, θα πρέπει να το σκεφτείς διπλά πριν τα δοκιμάσεις μια και, ως γνωστόν, στην περίπτωση που το μετανιώσεις δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψεις στο αρχικό τους σχήμα και σίγουρα θα είναι χρονοβόρο αφού οι τρίχες των φρυδιών αργούν πολύ να ξαναφυτρώσουν ή μπορεί και να αραιώσουν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτή η τάση διαφαίνεται στον ορίζοντα – εμείς πάλι, ελπίζουμε να παραμείνει σε απόσταση και να μη μας πλησιάσει περισσότερο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ο hairstylist της Lily Aldridge έχει το τέλειο hack για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου!

DIY: 2+1 πανεύκολα και τέλεια χτενίσματα για όλες τις περιστάσεις -ΒΙΝΤΕΟ!

Kim Kardashian: Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε το ponytail με το οποίο εμφανίστηκε στο Met Gala!

Keywords
Τυχαία Θέματα