Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Η περίοδος που ένιωθε ότι καταστρέφεται και η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα της εκπομπής «The 2night show». Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στις άσχημες κριτικές που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του ενώ περιέγραψε πώς του έγινε η πρόταση για την επιτυχημένη σειρά του ANT1.

Όσον

αφορά στα αρνητικά σχόλια που έχουν κατά καιρούς γραφτεί και ακουστεί γι’ εκείνον, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος υποστήριξε ότι τα θεωρεί αποτυχία:

«Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17 χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές.

Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;».

Μιλώντας για την πρόταση που δέχτηκε για τις «Άγριες Μέλισσες», ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε:

«Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου;»

Διαβάστε ακόμα:

Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε βίντεο από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τη βάφτιση του γιου τους!

GNTM 4: Αυτοί οι παίκτες τα κατάφεραν και μπαίνουν στο σπίτι!

Ερωτευμένος με γνωστή τραγουδίστρια ο Άνθιμος Ανανιάδης;

Keywords
Τυχαία Θέματα