GNTM 4: Αυτοί οι παίκτες τα κατάφεραν και μπαίνουν στο σπίτι!

Έπειτα από τις πολύωρες οντισιόν, αλλά και τις δύο δοκιμασίες του Bootcamp ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ριάλιτι που θα οδηγήσει 20 μοντέλα στο σπίτι του GNTM 4.

Οι κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είδαν όσα χρειάζονταν για την ετυμηγορία τους, που προκάλεσε τόσο χαρά όσο και μεγάλες απογοητεύσεις.

Στην τελευταία δοκιμασία τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 4 κλήθηκαν να κάνουν μια σέξι φωτογράφηση πλένοντας ένα αυτοκίνητο και ο Παναγιώτης Σιμόπουλος αποτύπωσε στον φωτογραφικό του φακό τις καλύτερες

τους στιγμές.

Τα υποψήφια μοντέλα που κέρδισαν μια θέση στο σπίτι του GNTM 4 είναι τα εξής: Αγάπη, Αγγαίος, Μαρία, Βασίλης, Άννα, Κυβέλη, Ηλίας, Ναπολέων, Στέλλα, Ειρήνη, Θοδωρής, Ιωάννα, Ντίνος, Ραφαέλα, Στέλιος, Γιάννης, Όλγα, Θάνος, Μελίνα και Κωνσταντίνος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Δείτε τα υποψήφια μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι:

Να θυμίσουμε ότι η Ειρήνη Λεμπέση έχοντας κερδίσει το Golden Pass από τους κριτές, δεν είχε αγωνία για την τελευταία δοκιμασία του Bootcamp, αφού είχε κερδίσει αυτόματα τη θέση της στο σπίτι του GNTM 4!

Επιπλέον, ο Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσε πως εκτός από τα παιδιά που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM υπάρχουν και κάποιοι επιλαχόντες, οι οποίοι μπορεί να μπουν στο σπίτι σε άλλη στιγμή του διαγωνισμού. «Σε λίγο θα ξέρουμε ποια παιδιά θα μπουν στο σπίτι του GNTM. Φέτος, όμως, έχουμε μια καινοτομία. Κάποιοι από εσάς θα είναι επιλαχόντες. Κάποια παιδιά θα είναι έτοιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπουν στο σπίτι, εκτός από την εικοσάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός. Στην συνέχεια της διαδικασίας αποκάλυψε πως αυτοί είναι o Κλαυδιανός και η Μαρία.

Διαβάστε ακόμα:

Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε βίντεο από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τη βάφτιση του γιου τους!

GNTM 4: Γλίστρησε στις σαπουνάδες και παραλίγο να βρεθεί πάνω στον φωτογραφο!

GNTM 4: Η Μαρία «έβαλε φωτιά» στο σετ με τις σέξι πόζες της!

Keywords
Τυχαία Θέματα