GNTM 4: Ανακοίνωσε στους κριτές την οικειοθελή του αποχώρηση, λίγο πριν μπει στο σπίτι!

Ο Ιάσονας Λάιος είναι ένα μοντέλο γνωστό στο χώρο, με μεγάλη εμπειρία και διεθνή καριέρα.

Ο ίδιος όταν εμφανίστηκε στις οντισιόν  του GNTM 4 είχε δηλώσει: ««Ήταν μια απόφαση που τη σκεφτόμουν καιρό, δεν την πήρα μέσα σε μια μέρα. Δουλεύω έξι με επτά χρόνια και Ελλάδα και εξωτερικό, Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Ισπανία. Το GNTM για μένα είναι σαν την επόμενη κίνηση στον χώρο της μόδας, αλλά κάτι τελείως διαφορετικό από όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι τηλεοπτικό. Με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Και το celebrity

status, γιατί όχι;».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της 2ης φάσης του bootcamp, ο Ιάσονας βρέθηκε σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς είχε καταφέρει να κλείσει μια μεγάλη διεθνή δουλειά, οπότε έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε αυτή και το ριάλιτι.

«Μου έχει κάτσει μια πάρα πολύ καλή δουλειά στο εξωτερικό, ένα πολύ μεγάλο booking, μια δουλειά παγκόσμιας εμβέλειας και πραγματικά δεν ξέρω  τι να αποφασίσω. Πολύ μεγάλο brand. Ήμασταν 300 άτομα, μπήκα σε short list και έγινε booking. Είναι μια δουλειά που θα φτάσει στην Αμερική. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο να το σκεφτώ», ανέφερε αρχικά ο Ιάσονας Λάιος.

«Η επιλογή που έχω πάρει είναι ο δρόμος της καριέρας που ήδη έχω μέχρι τώρα. Το να κλωτσήσω μια τέτοια ευκαιρία είναι κάτι που θα με πονούσε κάθε μέρα αν το έκανα. Οπότε θα πάω να κάνω τη δουλειά μου», ανακοίνωσε ο Ιάσονας στους κριτές θέτοντας τον εαυτό του εκτός GNTM 4.

Δείτε την ανακοίνωσή του στους κριτές:

Διαβάστε ακόμα:

Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε βίντεο από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τη βάφτιση του γιου τους!

GNTM 4: Αυτοί οι παίκτες τα κατάφεραν και μπαίνουν στο σπίτι!

Ερωτευμένος με γνωστή τραγουδίστρια ο Άνθιμος Ανανιάδης;

Keywords
Τυχαία Θέματα