Άλλο πάλι κι αυτό: Κοκλώνης και Μουτσινάς κυκλοφορούν με ελικόπτερο-ταξί!

Ο ένας είχε δει τον άλλο στην τηλεόραση, αλλά η πρώτη τους τετ-α-τετ συνάντηση έγινε 10.000 χλμ. μακριά από την Αθήνα. Πού γνωρίστηκαν Mr. Travel και o Νίκος Μουτσινάς;

Το επίσημο όνομα της πόλης των 12 εκατομμυρίων κατοίκων όπου συναντήθηκαν είναι «Σάο Πάολο ντε Πιρατίνιγκα» – αλλά όλοι την ξέρουμε ως Σάο Πάολο. Ο Νίκος Μουτσινάς πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στη Βραζιλία

(πανευτυχής για την εμπειρία) και ο Mr Travel Νίκος Κοκλώνης το έβαλε σκοπό να τον εντυπωσιάσει, μη αφήνοντάς τον να πατήσει καν πόδι στη γη, αφού αντί ταξί νοίκιασε ένα ελικόπτερο και τον έκανε τουρ στο όμορφο Σάο Πάολο. Και που δεν πήγαν: Από τον jaw dropping καθεδρικό ναό της πόλης, έναν από τους 5 μεγαλύτερους νεογοτθικούς ναούς στον πλανήτη, μέχρι τον 41ο όροφο του ουρανοξύστη Edificio Italia, από όπου απόλαυσαν ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα.

Μαζί βρέθηκαν στο περίφημο Σημείο Μηδέν της πόλης -το Marco Zero από όπου ξεκινούν όλες οι μετρήσεις για δρόμους, λεωφόρους, δίκτυο τρένων κ.λπ- ενώ έφτασαν μέχρι τον πολύχρωμο παράδεισο των γκραφιτάδων, ένα στενάκι χάρμα οφθαλμών, αλλά και στην πιο κακόφημη συνοικία της πόλης που παλιά ήταν η γειτονιά της αριστοκρατίας. Μπορεί να γεύτηκαν γκουρμέ γεύσεις σε διάσημα εστιατόρια, αλλά δεν παρέλειψαν να περάσουν και από την υπαίθρια δημοτική αγορά όπου δοκίμασαν το ωραιότερο σάντουιτς με μορταδέλα της ζωής τους.

Βγάλανε σέλφις, ανέβασαν στόρις, τράβηξαν άφθονες φωτογραφίες και μετά από ένα μικρό βομβαρδισμό στα σόσιαλ, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα που συνηθίζει να κρατά ερμητικά κλειστή και να μιλήσει για την προσωπική του ζωή: την τάση του να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, τον θάνατο της μητέρας του πριν από 3 χρόνια και πώς αυτός τον επηρέασε και τον ώθησε να κάνει το δικό του restart σε πολλά θέματα, αλλά και στην τηλεοπτική του επιστροφή με την εκπομπή Για Την Παρέα στο Open TV, μια εκπομπή που το κοινό υποδέχτηκε με χαμόγελα, απολαμβάνοντας το χιούμορ του Νίκου.

Τι άλλο αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς στον Mr Travel; Θα το μάθετε στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel στο Open, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 20.00 το βράδυ. Stay tuned.

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Ακυρώνεται η παράσταση “Ζητείται Ψεύτης”!

Keywords
Τυχαία Θέματα