Mom bob: H Lea Michelle μόλις υιοθέτησε το πιο ωραίο, κομψό και πρακτικό κούρεμα για όλες τις μανούλες!

Αυτή την περίοδο, περνάτε πολύ χρόνο με τα παιδιά σας μέσα στο σπίτι μιας και δεν πηγαίνουν στο σχολείο και όλες οι εργασίες γίνονται με zoom. Αυτό σημαίνει πως έχετε ακόμη λιγότερο χρόνο στη διάθεση σας να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας.

Ειδικά αν έχετε μακριά και εκτός από λούσιμο πρέπει να τα στεγνώσετε και να τα φορμάρετε έστω και πρόχειρα. Το μόνο που περιμένετε είναι να ανοίξουν τα κομμωτήρια, να κλείσετε ραντεβού και να ζητήσετε από τον hairstylist να δημιουργήσει το πιο πρακτικό κούρεμα

του κόσμου.

Εκείνο που θέλει τη λιγότερη φροντίδα. Κι αν αναρωτιέστε ποιο είναι, την απάντηση έδωσε το περασμένο weekend η Lea Miichele. 

H γνωστή ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα look που η ίδια ονομάζει “mom bob”. Πρόκειται για ένα bob με χωρίστρα στη μέση με μήκος που φτάνει κάτω από τους ώμους.

Σύμφωνα με τον προσωπικό της hairstylist το ραντεβού τους στηρίχτηκε στην εμπιστοσύνη. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Δεν υπήρχε καθρέφτης οπότε η Michele μπόρεσε να δει το νέο της κούρεμα αφού είχε ολοκληρωθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Michele (@leamichele)

Η ηθοποιός, τον περασμένο Ιανουάριο, είχε αναφερθεί στην τριχόπτωση που εμφανίστηκε αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους της απόφασης της να κόψει, μερικά εκατοστά, τα μαλλιά της.

“Ας χαρώ αυτό το μήκος στα μαλλιά μου γιατί το “mom bob” με περιμένει στη γωνία” είχε σχολιάσει. Λίγους μήνες μετά το τόλμησε. Και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει τέλεια.

Πρόκειται για ένα κούρεμα που μπορείτε να περιποιηθείτε μόνες στο σπίτι, πανεύκολα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το σεσουάρ και μια μεσαία, στρογγυλή βούρτσα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτές είναι οι 5 αποχρώσεις που θα δώσουν στο μανικιούρ σας την απόλυτη ανοιξιάτικη πινελιά!

Emily DiDonato: Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε τη δική της σειρά περιποίησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα