Off-white, εκρού και μπεζ: Είναι η αγαπημένη μας φθινοπωρινή παλέτα!

Η μόδα είναι μια διαρκώς εξελισσόμενη βιομηχανία, η οποία επανεφευρίσκει συνεχώς νέες τάσεις και χρωματικές παλέτες. Τα τελευταία χρόνια, οι εκρού, μπεζ τόνοι έχουν αναδειχθεί σε εξέχουσα επιλογή, συναρπάζοντας τους λάτρεις της μόδας σε όλο τον κόσμο. Καθώς μπαίνουμε στο 2024 (σε λίγους μήνες), ας εμβαθύνουμε στη γοητεία των εκρού αποχρώσεων του μπεζ και ας εξερευνήσουμε την ιστορική τους σημασία στον κόσμο της μόδας.

View this post on Instagram

A post

shared by MAISON DE CHANEL (@maison.de.chanel)

Οι εκρού, μπεζ τόνοι έχουν μια πλούσια ιστορία, βαθιά ριζωμένη στον κόσμο της μόδας.

Η δημοτικότητα του χρώματος εντοπίζεται στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν σχεδιαστές όπως η Coco Chanel εισήγαγαν τις ουδέτερες αποχρώσεις ως σύμβολο κομψότητας. Τα εμβληματικά τουίντ κοστούμια και τα μικρά μαύρα φορέματα της Chanel ανέδειξαν τη διαχρονική γοητεία των εκρού, μπεζ αποχρώσεων, θέτοντας προηγούμενο για τις μελλοντικές τάσεις της μόδας.

View this post on Instagram

A post shared by SOLDOUTSERVICE (@soldoutserviceitaly)

Η δεκαετία του 1970 έγινε μάρτυρας μιας αναζωπύρωσης των μπεζ αποχρώσεων, καθώς οι σχεδιαστές αγκάλιασαν τις γήινες και φυσικές παλέτες χρωμάτων. Αυτή η εποχή είδε την άνοδο της μποέμικης μόδας, με τα μάξι φορέματα και τα φαρδιά παντελόνια σε ζεστές μπεζ αποχρώσεις να γίνονται βασικό στοιχείο.

Πώς θα προσθέσεις κι εσύ τις off-white, εκρού και μπεζ αποχρώσεις στην καθημερινότητά σου; Γυναίκες με στιλ σε όλο τον κόσμο μας δείχνουν πώς επιλέγουν να φορέσουν αυτά τα χρώματα στα everyday look τους.

H πασίγνωστη Tik Toker Taylor Hage μας δίνει μια πολύ ωραία ιδέα για ένα καθημερινό χαλαρό outfit σε off-white απόχρωση. Η ίδια συνδυάζει το oversized μακρύ πουκάμισό της με ασορτί φούστα και ολοκληρώνει το look με Christian Dior τσάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Hage (@tayhage)

Ένα σατέν πουκάμισο είναι ό,τι πρέπει για αυτές τις early φθινοπωρινές μέρες. Συνδύασέ το με τζιν παντελόνι και είσαι έτοιμη με ένα look που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Hage (@tayhage)

Το λευκό είναι επίσης στη λίστα με τις light αποχρώσεις που αγαπάμε και δε θέλουμε να αποχωριστούμε και ας έχουμε ήδη αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Hage (@tayhage)

Tα off-white πουλοβεράκια θα προστεθούν πολύ σύντομα στην γκαρνταρόμπα μας και η Taylor Hage μας δίνει έναν casual συνδυασμό που μας κερδίζει. Επίλεξε ένα καφέ ή μπεζ tailored παντελόνι και ταίριαξέ το με μπεζ, εκρού πουλόβερ και loafers και είσαι έτοιμη!

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Hage (@tayhage)

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα