Μπέλλα Κυδωνάκη: Συγκινεί για την απώλεια του γιου της -«Είναι πολίτης του ουρανού, ο πόνος δεν φεύγει ποτέ»

Ο γιος της Μπέλλας Κυδωνάκη «έφυγε» από τη ζωή το 2012, έξι μήνες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Χτες (5/10), η γνωστή αστρολόγος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε γι’ αυτό το τόσο δυσάρεστο γεγονός, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως ο πόνος που της προκάλεσε η απώλειά του γιου της δεν φεύγει ποτέ.

Η Μπέλλα Κυδωνάκη συγκινεί μιλώντας για την απώλεια του γιου της

«Δεν λέω πια

ότι έχασα τον γιο μου, γιατί είναι κάτι βαρύ στο ασυνείδητο. Αποφάσισα να λέω ότι έφυγε, ότι είναι πολίτης του ουρανού πια. Ο πόνος δεν “φεύγει” ποτέ, απλώς διαφοροποιείται. Δεν μοιράζεται αυτός ο πόνος. Μου έχει δώσει όμως μεγαλύτερη κατανόηση, καταλαβαίνω τον άλλο όταν περνάει το ίδιο με μένα.

Είναι δοκιμασίες αυτές. Εμείς οι γονείς, που έχουν φύγει τα παιδιά μας, θα κουβαλάμε πάνω μας αυτόν τον σταυρό μέχρι να φύγουμε κι εμείς. Ήθελα να διδάξω στον εαυτό μου και στους γύρω μου ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ο θάνατος είναι ένα κομμάτι του ανθρώπου, μέχρι να φύγουμε μας ακολουθεί και πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία. Αυτή τη φιλοσοφία ακολούθησα και με έσωσε», εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha η Μπέλλα Κυδωνάκη.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βογιατζάκη: «Σκέφτομαι μήπως είναι στοιχείο αυτοκαταστροφής που το έχω διοχετεύσει όλο στο φαγητό»

Βασίλης Τσεκούρας: Συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήμουν ψωνισμένος, με ενοχλούσε όταν δεν με αναγνώριζαν, κοιτούσα να δω ποιος με κοιτάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα