O make up artist της Angelina Jolie αποκαλύπτει τα μυστικά για τα τέλειο κόκκινο χρώμα στα χείλη της

Για την Angelina Jolie τι μπορούμε να πούμε; Γοητευτική, μυστηριώδης και εξωπραγματικά όμορφη. Το σήμα κατατεθέν της είναι τα κόκκινα χείλη. Ή πιο σωστά: Τα τέλεια κόκκινα χείλη. Εκείνα που προσπαθούμε όλες να αποκτήσουμε και δεν τα καταφέρνουμε. Στην τελευταία της εμφάνιση ήταν εκρηκτική με ένα απίθανο και πάλι κόκκινο κραγιόν.

Η Jolie βρέθηκε στο Λονδίνο για τις ανάγκες της πρεμιέρας του Maleficent: Mistress of Evil στο

οποίο πρωταγωνιστεί. Φυσικά ήταν για άλλη μία φορά εντυπωσιακή μέσα στη Ralph & Russo Couture δημιουργία με το χρυσό μπούστο και τη διάφανη κάπα. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε έναν κότσο, η επιδερμίδα της έλαμπε και τα χείλη της είχαν μια λαμπερή και έντονη κόκκινη απόχρωση.

Photo:Jeff Spicer/Getty Images/Ideal Image

Σύμφωνα με τον προσωπικό της make up artist Matin τρεις ήταν οι βασικές κινήσεις που έκανε ώστε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Χάρισε λάμψη σε όλο το πρόσωπο, έδωσε μια έντονη πινελιά χρώματος στα χείλη και χρησιμοποίησε όσα περισσότερα βρετανικά προϊόντα μπορούσε ώστε να μπει στο κλίμα της πόλης.

Ο Matin άπλωσε στην επιδερμίδα το Emma Hardie Midas Touch Serum Duo. Στην συνέχεια ανέμειξε το συγκεκριμένο προϊόν με το Danessa Myricks Dew Wet Balm και έκανε strobing σε μέτωπο, ζυγωματικά και στο τόξο κάτω από τα φρύδια.

Όσο αφορά τα χείλη της Jolie ο Matin ξεκίνησε με το περίγραμμα χρησιμοποιώντας το Laura Mercier Longwear Lip Liner στην απόχρωση Ruby και στη συνέχεια άπλωσε το Code 8 Matte Velour Longwear Lipstick στην κόκκινη απόχρωση με μπλε υποτόνο Burlington Kisses. O make up artist θεωρεί τη συγκεκριμένη απόχρωση ασφαλή αφού ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας ενώ κάνει τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά.

Το μυστικό για τέλειο φινίρισμα είναι η εφαρμογή κονσίλερ στις άκρες των χειλιών με ένα κωνικό μικρό πινέλο. Ο Matin επιμένει πως το κόκκινο κραγιόν είναι το πιο κατάλληλο και υπέροχο για τις βραδινές εμφανίσεις αλλά και για τις γιορτές που δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Κεντρική photo: Evan Agostini/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το τελευταίο make up look της Lupita Nyong’o είναι ένα ύμνος στα 80’s και τη Whitney Houston

Ήρθε η ώρα να βάλετε πρόγραμμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Keywords
Τυχαία Θέματα