New Hot Trend: H Chiara Ferragni υιοθετεί την πιο casual τάση του Καλοκαιριού!

Η Chiara Ferragni υιοθετεί μια ακόμα hot τάση του καλοκαιριού και μάλιστα είναι από αυτές τις τάσεις που επιλέγει πολύ συχνά στις καθημερινές της εμφανίσεις. Η γνωστή influencer φοράει σχεδόν πάντα τα σορτς και τις βερμούδες της με combat boots και ολοκληρώνει το look της με πολύχρωμα tops ή μπλουζάκια σε παλ τόνους. Αυτή είναι μια νέα μόδα που έρχεται για να δώσει περισσότερο στιλ στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Επίλεξε τα μποτάκια σου αντί για πάνινα παπούτσια ή πέδιλα για ένα ελαφρώς πιο rock styling.

#1. Η Chiara Ferragni συνδυάζει την τζιν βερμούδα της με φλοράλ αμάνικο top και combat boots δημιουργώντας ένα υπέροχο look για όλες τις ώρες της ημέρας. Η ίδια προσθέτει πάντα αρκετά κοσμήματα και αξεσουάρ στα outfits για να αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η εμφάνισή της.

View this post on Instagram

Trying to bring Leo to the lake for the weekend like..

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Jun 5, 2020 at 2:46am PDT

#2. Σε αυτό το look η γνωστή fashionista επιλέγει ένα πιο κοντό σορτς που ταιριάζει με pyjama shirt και τα αγαπημένα της combat boots που συνήθως επιλέγει με έξτρα πάτο, όπως προστάζει η μόδα.

View this post on Instagram

Saturday morning with the family #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on May 30, 2020 at 3:14am PDT

#3. Λίγες μέρες πριν η όμορφη επιχειρηματίας φόρεσε ένα φούξια σορτς σε πιο αθλητικό στιλ και το συνδύασε με μαύρο αθλητικό top. H Chiara έχει αδυναμία στα athleisure σύνολα και πολλές φορές υιοθετεί σύνολα σε αυτό το στιλ στην καθημερινότητά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Look of the day and first lunch at a restaurant in Milan after almost 3 months

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 22 Μάι, 2020 στις 6:04 πμ PDT

Τα hiking boots και τα combat boots είναι μποτάκια που μας αρέσει να φοράμε αυτό το καλοκαίρι ακόμα με τα σορτσάκια μας ή με μίνι φούστες. Μπορείς επίσης να φορέσεις τα combat boots με τζιν παντελόνια και oversized t-shirts, με φαρδιά και baggy παντελόνια και tank tops ή ακόμα και με girly dresses.

Διαβάστε ακόμα: 5 trends στα μαγιό που θα υιοθετήσουν οι πιο…ψαγμένες στη μόδα- Δες τις πιο hot τάσεις!

7 trends που μπορείς να υιοθετήσεις στους γάμους του Καλοκαιριού και θα σε βοηθήσουν να κλέψεις την παράσταση

Shorts + hiking boots: Πώς θα τα συνδυάσεις μεταξύ τους αυτό το Καλοκαίρι (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book