NYFW: Ο Μarc Jacobs δημιούργησε μια κολεξιόν με τα πιο ωραία χειμερινά ρούχα!

O γνωστός σχεδιαστής Marc Jacobs παρουσίασε μια εντυπωσιακή επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και κατάφερε να κάνει όλα τα διεθνή μέσα μόδας να μιλάνε για το show του. Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους σχεδιαστές και κάθ φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις κολεξιόν του.

O σχεδιαστής δημιούργησε αυτή τη φορά ένα show που αποτελούνταν από πολύ ξεχωριστά κομμάτια που θύμιζαν show υψηλής ραπτικής. Οι dusty αποχρώσεις κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος της επίδειξης, ενώ είδαμε και μερικά σύνολα σε

bold αποχρώσεις, σε πολύ μικρότερη αναλογία.

Τα φορέματα με πούπουλα και φτερά έκαναν μια δυναμική εμφάνιση στο show. Είναι άλλωστε γνωστό πως αυτές οι λεπτομέρειες εμπνέουν πολύ τους σχεδιαστές φέτος και θα τις δούμε σε πολλά ακόμα shows.

Πολλά από τα φορέματα του οίκου είχαν έξτρα όγκο και τα είδαμε σε διάφορα μήκη, χρώματα και σχέδια. Το ανοιχτόχρωμο ασημί καλσόν που παρατηρήσαμε να φοράνε κάποια μοντέλα είναι μια ακόμα τάση που αξίζει να προσέξεις τη νέα σεζόν.

Τα bold χρώματα, παρόλο που δεν τα είδαμε σε μεγάλο βαθμό έκαναν αισθητή την παρουσία τους και σε αυτό το show. Είναι γεγονός άλλωστε πως οι σχεδιαστές πλέον τα εμπιστεύονται και για τα χειμερινά τους looks.

O Μarc Jacobs έδωσε έμφαση στα πανωφόρια που αποτέλεσαν ένα μεγάλο μέρος του show. Το γκρι χρώμα ήταν ένα από τα κυρίραχα και οι κάπες έκαναν αισθητή την παρουσία τους για μια ακόμα σεζόν.

Δες περισσότερα looks στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε ακόμα: New Ηot Trends: Oι τσάντες που θα λατρέψεις μέσα στο 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα