My Sytle Rocks: Η συμβουλή του Κουδουνάρη στην Παπαδοπούλου-“Έχεις περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας…”

Η Ευρυδίκη Παπαδόπούλου είναι μια από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στον νέο κύκλο του My Style Rocks. Χωρίς να “μασάει” τα λόγια της, απαντάει στα σχόλια των κριτών, αλλά και των συμπαικτριών της.

Όπως έγινε γνωστό με αφορμή τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο παρελθόν αντιμετώπισε τον καρκίνο. Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλοντας

να την αφυπνήσει, της έδωσε τη δική του συμβουλή τονίζοντας της πως είναι μια γυναίκα που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση.

“Είσαι μια γυναίκα που έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ήσουν ένα χρόνο στο νοσοκομείο, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και είσαι εδώ πιο δυνατή από ποτέ. Έχεις ένα βήμα στην τηλεόραση και είσαι εδώ για να εμπνεύσεις πάρα πολύ κόσμο, που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή αντιμετωπίζει και δεν είχαν την ίδια δύναμη με εσένα και πραγματικά θα ήθελα να σου πω να πάρεις αυτή την ευκαιρία, να δίνεις παράδειγμα σε πολλές γυναίκες. Εσύ γεννήθηκες αγωνίστρια, μην σπαταλάς το χρόνο σου έτσι!”, είπε, ο κριτής του My Style Rocks. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Πέτρος των Alcatrash επέστρεψε στο “Καλό Μεσημεράκι”-Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά! 

Έλληνας ηθοποιός ξαφνιάζει με τη δήλωση του: “Να μου λείπει ένας νέος έρωτας”! 

Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show! 

Keywords
Τυχαία Θέματα