My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη και έφυγε από το πλατό!

Εδώ και αρκετές ημέρες οι κριτές του My Style Rocks, αλλά και οι παίκτριες αναφέρουν πως η Κιάρα Μαρκέζη δέχεται βοήθεια από στυλίστα για τις εμφανίσεις της στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η διαγωνιζόμενη αρνείται πως έχει στυλίστα και τονίζει ότι επιλέγει μόνη της τα outfits της!

Στο σημερινό επεισόδιο ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε ότι δεν επιμελήθηκε μόνη της το look της και η Κιάρα Μαρκέζη αποκάλυψε πως τη βοήθησε η μητέρα της. Μάλιστα, τη βαθμολόγησε με “4” και τόνισε: “Τέσσερα. Είσαι ευχαριστημένη να έρχεσαι εδώ και να σου βάζω καλούς

βαθμούς έτσι; Καλούς θα παίρνεις”!

Η παίκτρια όταν επέστρεψε στη θέση της ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε πως τη βοήθησε κάποιος μόνο την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού και ότι τώρα δέχεται συμβουλές μόνο από τη μητέρα της.

“Δεν θέλω όμως να συνεχίσω κάτι γιατί δεν είμαι πολύ καλά σήμερα. Γενικά αυτές τις μέρες δεν είμαι καλά και δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω. Έκανα κάποια λάθη την πρώτη εβδομάδα, άκουσα κάποιους ανθρώπους που δεν έπρεπε και τα λουκ που έκανα δεν τα είχα φτιάξει εγώ.”, ανέφερε και αποχώρησε από το πλατό. Η Κιάρα Μαρκέζη δεν επέστρεψε στη θέση της μέχρι και την ολοκλήρωση του σημερινού επεισοδίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη μέσω Instagram: Όσα έγραψε για την Τσικνοπέμπτη! 

Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου: Δεν φαντάζεστε πώς την φωνάζει ο κόσμος στον δρόμο! 

Τσικνοπέμπτη στο The 2Night Show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα