MasterChef: “Λυγίζουν” Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος στην αποψινή αποχώρηση!

Οι τέσσερις καλύτεροι του φετινού MasterChef καλούνται για μια ακόμα φορά να αποδείξουν πως δεν έφτασαν τυχαία μέχρι σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Στο δεύτερο σκέλος των ημιτελικών, ο Μανώλης, ο Χρήστος, ο Πάνος και η Σπυριδούλα, τα δίνουν όλα για να είναι αυτοί, που θα περάσουν στην τελική τριάδα, από την οποία θα προκύψουν οι δυο μεγάλοι φιναλίστ.

Ένα Mystery Box με υλικά επιλογής του Σωτήρη Κοντιζά περιμένει τους τέσσερις υποψήφιους MasterChef της Ελλάδας.

View
this post on Instagram

Είστε έτοιμοι για ένα Mystery Box με ασιατικό αέρα; #MasterChefGR #StarChannelTv @starchanneltv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on May 14, 2019 at 5:00am PDT

Αυτός που θα σερβίρει το καλύτερο πιάτο περνάει απευθείας στην τριάδα. Οι υπόλοιποι τρεις θα κληθούν να αντιγράψουν ένα πιάτο του καταξιωμένου Chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Για μια ακόμα φορά οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές οι οποίες θα κρίνουν ποιος θα αποχωρήσει σήμερα από τον διαγωνισμό και ποιοι τρεις θα περάσουν στο τρίτο και τελευταίο μέρος των ημιτελικών. Να θυμίσουμε ότι στη φάση των ημιτελικών τα επεισόδια εξελίσσονται ως εξής: Η κάθε ημέρα, κάθε Ημιτελικού, χωρίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα έχουμε ένα mystery box. Ο νικητής του mystery box περνά αυτόματα στην επόμενη ημέρα του επόμενου Ημιτελικού. Έτσι ο ένας θα περάσει απόψε στην επόμενη φάση, ενώ οι υπόλοιποι τρεις θα διαγωνιστούν μαγειρικά σε πιάτο αντιγραφής, ενώ αυτός που θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρήσει από το MasterChef.

Η αποχώρηση γίνεται σε κλίμα συγκίνησης, με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να “λυγίζουν” αφού σε όλη την πορεία του μαγειρικού διαγωνισμού και έπειτα από τόσους μήνες έχουν έρθει κοντά με τα παιδιά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χρήστος Χολίδης αποκάλυψε στο Πρω1νό το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του

Η πρώτη ανάρτηση του Παντελή Βούρου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

Keywords
Τυχαία Θέματα