Milkmaid tops: Τα μπλουζάκια που είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού!

Τα milkmaid tops είναι τα μπλουζάκια που έχουν φουσκωτά μανίκια και θυμίζουν μια άλλη δεκαετία αλλά και κάτι από Ολλανδία. Τα συγκεκριμένα μπλουζάκια έχουν γίνει πάρα πολύ μεγάλη τάση και όλο και περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο τα επιλέγουν στην καθημερινότητά τους.

Συνδύασε ένα crop milkmaid top με τζιν και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να έχεις στιλ!

Οι περισσότερες fashionistas επιλέγουν το λευκό χρώμα για τα συγκεκριμένα μπλουζάκια και μάλιστα τα προτιμούν

συνδυασμένα με τζιν παντελόνια ή φούστες.

Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου top με ένα μπεζ παντελόνι, που είναι επίσης πολύ δημοφιλές φέτος και να ολοκληρώσεις το look με φλατ σανδάλια, εσπαντρίγιες ή sneakers.

Αν δεν σου αρέσει ιδιαίτερα το λευκό χρώμα τότε μπορείς να επιλέξεις μια παλ απόχρωση και να τη συνδυάσεις με ανοιχτόχρωμα τζιν όπως κάνει η κοπέλα στην παρακάτω φωτογραφία.

Πολλά milkmaid tops έχουν δαντελένιες λεπτομέρειες που τους δίνουν ένα πιο ρομαντικό ύφος.

Τα μαύρα tops μας αρέσουν πολύ και για τις βραδινές μας εμφανίσεις ενώ δημιουργούν τέλεια αντίθεση όταν συνδυάζονται με χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ.

Η Bella Hadid λατρεύει τα συγκεκριμένα tops παρόλο που το στιλ της είναι πάντα πιο casual και αθλητικό.

Θες έναν πιο ιδιαίτερο συνδυασμό; Τότε τόλμησε να φορέσεις το αγαπημένο σου milkmaid top με κοτλέ παντελόνι σε dirty pink απόχρωση! Τα διακριτικά φλοράλ σχέδια είναι πάντα μια λεπτομέρεια που μας αρέσει στα μπουζάκια της άνοιξης ή του καλοκαιριού και γι’αυτό σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Διαβάστε ακόμα: Οι μπότες του καλοκαιριού! Δες ποιες είναι και πώς να τις φορέσεις- Τα πιο ωραία street looks γνωστών fashionistas!

Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Ντούσκα, Τάμτα: Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί της Eurovision;- Ποια έκλεψε τις εντυπώσεις με το outfit που επέλεξε;

Η Zendaya φοράει το δερμάτινο παντελόνι της όπως θα ήθελες να το φορέσεις κι εσύ!- Aυτό το κορίτσι έχει εκπληκτικό στιλ!

Keywords
Τυχαία Θέματα