Η πρώτη ανάρτηση του Παντελή Βούρου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

Ο Παντελής Βούρος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/05). Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του, θέλοντας να πει το δικό του “ευχαριστώ” για την αγάπη που δέχεται.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει: “Γεια σας. Βρίσκομαι στο εστιατόριό μου στην Κάλυμνο. Μόλις αποχώρησα τηλεοπτικά από το MasterChef

και κάπως έτσι τελειώνει το μαγειρικό ταξίδι και για μένα. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή, τους κριτές και τους συμπαίκτες που κοντά τους έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Και δεν μπορώ να μην εκφράσω την αγάπη μου στον κόσμο που με έβλεπε κάθε βράδυ και με στήριζε και με την αγάπη του μου έδωσε ώθηση να προχωρήσω στο παιχνίδι. Έχω εισπράξει αυτήν την αγάπη στον δρόμο και στα social media. Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ο εαυτός μου και να μην κρατάω κακίες. Σας παροτρύνω να κάνετε το ίδιο. Να αγαπάτε αυτό που κάνετε, να σέβεστε τον συνάνθρωπο σας και να μην κρατάτε κακίες… Ευχαριστώ πολύ, φιλάκια πολλά, γεια σας”!

Στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: “10000000 ευχαριστώ δεν αρκούν πραγματικά με συγκινήσατε”! Αξίζει να αναφέρουμε πως τα σχόλια και τα likes “έπεσαν” βροχή, ενώ οι διαδικτυακοί του φίλοι αυξάνονται συνεχώς.

Δείτε την ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Padelis Vouros (@padelis_vouros) on May 14, 2019 at 4:27am PDT

Διαβάστε ακόμη:

“Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με είδε στο Master Chef και όταν αποχώρησα μου έκανε πρόταση να συνεργαστούμε”!

Η εξομολόγηση του Χρήστου Χολίδη: “Σοκαρίστηκα! Τρόμαξα πάρα πολύ”!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συνάντηση με τη Μέγκι Ντρίο και το παράπονο που του εξέφρασε!

Keywords
Τυχαία Θέματα