“Θαυμαστής μου έφερε γλυπτά που είχε φτιάξει τσίτσιδος!”

Η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε στο Πρωινό και στη Μαίρη Αρώνη για την οικογένεια της, την ηλικία της και τον τρόπο που περιποιείται τον εαυτό της και περιέγραψε μεταξύ άλλων και ένα ακραίο περιστατικό με θαυμαστή της.

“Με τον πρώην άντρα μου έχουμε κάνει μια προσπάθεια να δώσουμε στα παιδιά μας μια άποψη ότι έχουμε χωρίσει σαν ζευγάρι, αλλά όχι σαν οικογένεια. Δεν έφταιγαν τα παιδιά που εμείς κάποια στιγμή δεν τα βρήκαμε. Περάσαμε φάσεις που δεν μιλούσαμε τα πρώτα χρόνια. Τον λέω “τέως”. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά, αλλά την συντροφικότητα πάντα τη θέλω. Τι είναι ο γάμος; Να επικυρώσω ότι

ανήκω σε κάποιον και κάποιος μου ανήκει; Γιατί ανήκουμε ποτέ σε κανέναν; Σκέφτομαι ότι θα μπαίνω σε ένα σπίτι αδειανό μετά από 2-3 χρόνια και τι θα κάνω; Αλλά έχω καιρό να σκεφτώ.

Γιατί να με ενοχλεί που βλέπω την ηλικία μου γραμμένη στο ίντερνετ. Η ηλικία της γενιάς μου είναι κουκιά μετρημένα. Ένας χρόνος πάνω, ένας χρόνος κάτω δεν έχει σημασία. Έχω κάνει μπότοξ, μεσοθεραπεία, ενυδατώσεις. Φοβάμαι την αλλοίωση.

“Στα social media στέλνουν διάφορά. Βαριέμαι! Αν δεν απαντάς τσαντίζονται. Αν απαντάς πάλι τσαντίζονται. Delete και block. Το πιο ακραίο που έχει κάνει θαυμαστής… στο ραδιόφωνο όταν έκανα εκπομπή, έχει έρθει γλύπτης ξύλων ξυπόλυτος και μου έφερε γλυπτά. Μου λέει θέλω να δείτε πως τα μάζεψα και πως τα έφτιαξα. Και μου δείχνει φωτογραφίες τσίτσιδος πως μαζεύει τα ξύλα από τη θάλασσα. Τσίτσιδος τα μαζεύει, τσίτσιδος τα κάνει έργα τέχνης… Ευτυχώς λέω που δεν μου τα φέρατε τσίτσιδος!”, ανέφερε η Ιωάννα Σουλιώτη.

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε συμμετέχουσα γνωστού ριάλιτι

Η πρώτη ανάρτηση του Παντελή Βούρου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

Keywords
Τυχαία Θέματα