MasterChef: Αποχώρησε με κλάματα από το reality

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου Πολιτάκη από το MasterChef, ακόμα μία αποχώρηση σημειώθηκε στο τέλος του σημερινού επεισοδίου.

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία κι έτσι τα μέλη της κλήθηκαν να ψηφίσουν τους τέσσερις παίκτες που θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους και θα διεκδικήσουν τη παραμονή τους στο reality μαγειρικής. Αυτοί ήταν ο Παύλος Λούλης, ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Νίκος Κοντός κι ο Νίκος Τράκας.

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αντιγράψουν μια γλυκιά δημιουργία του Θανάση

Τσαγκλιώτη και συγκεκριμένα μία τάρτα «έργο τέχνης», με λεπτές ισορροπίες μεταξύ γλυκού και οξύτητας. Το πιάτο ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο τους.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς έκριναν τις προσπάθειες και ανακοίνωσαν πως ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef είναι ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο οποίος στενοχωρήθηκε πολύ.

Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Τα σκέφτομαι όλα, μου έλειψαν πολύ. Είναι δύσκολο. Δεν έχω μάθει στα εύκολα κιόλας. Μετανάστευση, ρατσισμός, σχολεία, δουλειές και να σε κατακρίνουν. Είναι όλα δύσκολα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Οι δημόσιες ευχές στον βαφτιστήρα της και γιο του Γιώργου Τσαλίκη

 Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανακοίνωση του θεάτρου για την κατάσταση της υγείας της

 Survivor All Star: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποβολή της

Keywords
Τυχαία Θέματα