Lip oil: Το προϊόν που θα χαρίσει συγκλονιστική λάμψη και super ενυδάτωση στα χείλη σας!

Η μάσκα προστασίας είναι πλέον το μόνιμο αξεσουάρ και πιθανότατα θα είναι για αρκετό καιρό. Αυτό σημαίνει πως η ρουτίνα καθημερινής περιποίησης έχει αλλάξει ώστε να μην ξηραίνετε το δέρμα και παράλληλα να παραμένουν τα χείλη ενυδατωμένα και απαλά.

Κι εμείς θα σταθούμε στο δεύτερο. Τα χείλη είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου. Αφυδατώνονται και ξεφλουδίζουν. Από εδώ και στο εξής λοιπόν πρέπει να κάνετε απολέπιση συχνότερα και ταυτόχρονα να απλώνετε lip balm, το προϊόν που θα σας σώσει τους επόμενους

μήνες. 

Με το μακιγιάζ όμως τι γίνεται; Καλό είναι να αποφεύγετε τα λαμπερά κραγιόν που αφήνουν αποτύπωμα πάνω στη μάσκα. Εκτός αν θέλετε να το αφαιρείται πριν τη φορέσετε. Αν είστε λάτρης της λάμψης πάντως και θέλετε παράλληλα τα χείλη σας να είναι super ενυδατωμένα εμείς σας έχουμε μια καλύτερη ιδέα: Τα lip oils!

Πρόκειται για προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης για τα χείλη με έλαια στη σύνθεσή τους που θρέφουν και φροντίζουν τα χείλη. Στη συνέχεια θα δείτε τα ωραιότερα:

Clarins Instant Lip Comfort Oil, Blackberry: Προσφέρει την απαραίτητη υγρασία χάρη στα φυτικά έλαια που περιέχει και είναι κατάλληλο τόσο για τα χείλη όσο και για τα βλέφαρα όπου προσφέρει απίθανο glossy εφέ.

Ciate London Fruit Burst Lip Oil: Με αντιοξειδωτική δράση και βούτυρο από σπόρου μάνγκο που αυξάνει την υγρασία.

NYX #THISISEVERYTHING Lip Oil: Χαρίζει απαλότητα και λάμψη. Είναι εμπλουτισμένο με μείγμα ελαίων, όπως αμυγδάλου, αβοκάντο, κυνόροδου και jojoba.

Dior Lip Glow Oil, Pink: Με έλαιο από κεράσια, δημιουργεί ένα προστατευτικό πέπλο στα χείλη, μειώνοντας την ξηρότητα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H δερματολόγος της Bella Hadid αποκαλύπτει τη βραδινή της ρουτίνα περιποίησης (video)

5+1 βερνίκια που θα σας χαρίσουν το ωραιότερο φθινοπωρινό πεντικιούρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα