Η Ellen DeGeneres έκανε πρεμιέρα και ζήτησε on air “συγγνώμη” στους συνεργάτες της!

Το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την Ellen DeGeneres, καθώς έγιναν αρκετές αποκαλύψεις για τα όσα γίνονταν στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, πρώην αλλά και νυν συνεργάτες της, είχαν κάνει γνωστό πως οι συνθήκες στην εκπομπή της ήταν άθλιες και μίλησαν για τοξικό περιβάλλον. Φυσικά, στο στόχαστρο μπήκε και η συμπεριφορά που έχει απέναντι στα άτομα που εργάζονται στο The Ellen Show. 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε και τα όσα έγιναν γνωστά, η Ellen DeGeneres επέστρεψε στη μικρή οθόνη και ζήτησε on air “συγγνώμη”

από τους ανθρώπους που δουλεύουν ή δούλεψαν μαζί της.

“Αν μας βλέπετε γιατί με αγαπάτε σας ευχαριστώ και αν μας βλέπετε γιατί δεν με αγαπάτε, καλωσήρθατε.”, είπε στην έναρξη της εκπομπής και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους υπέστησαν όλα αυτά. Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου”. Η Ellen DeGeneres αποκάλυψε πως έκανε έρευνες μετά τα όσα ακούστηκαν και τόνισε πως έγιναν πράγματα που δεν θα έπρεπε να είχαν γίνει.

Ωστόσο, εξομολογήθηκε πως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές: “Κάναμε όλες τις αλλαγές που έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο”.

Όσο για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μην είναι στην πραγματικότητα όπως αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση, απάντησε: “Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα καταπνίξω όλα αυτά”.

Τέλος, συμπλήρωσε πως θα γίνει προσπάθεια για να είναι χαρούμενοι όλοι οι συνεργάτες της: “Είμαι το αφεντικό 270 ανθρώπων που έχουν φτάσει αυτή την εκπομπή εδώ που είναι σήμερα και τους είμαι ευγνώμων. Θέλω ο καθένας τους να είναι χαρούμενος και περήφανος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή”.

Today we’re starting a new chapter. pic.twitter.com/PvpZXnXLv5

Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) September 21, 2020

Διαβάστε ακόμη:

Αρνητικό ρεκόρ: Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα 

Χαρμόσυνα νέα! Πατέρας θα γίνει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης 

“Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανοίγει το τεράστιο στόμα της και νομίζεις ότι θα σε χάψει…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα