Πώς βλέπει ένας Ταύρος όλα τα άλλα ζώδια και με ποια θα μπορούσε να δημιουργήσει μια υγιή σχέση;

Κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει αλλιώς τους υπόλοιπους εκπροσώπους του αστρολογικού κύκλου. Σήμερα θα μελετήσουμε τον Ταύρο και θα ανακαλύψουμε πώς πραγματικά βλέπει όσους έχει πάντα απέναντί του.

Ταύρος με Κριό: Ο Ταύρος δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με τους Κριούς και μάλιστα τους θεωρεί αρκετά ενοχλητικούς. Θα κάνει υπομονή μαζί τους αλλά δεν πρόκειται να τους δει ερωτικά (τουλάχιστον όχι τον πρώτο καιρό).

Ταύρος με Ταύρο: Καταλαβαίνονται απόλυτα μεταξύ τους και συμπαθιούνται αμέσως. Το αν θα εξελιχθεί η γνωριμία τους σε κάτι το ερωτικό είναι στο χέρι τους…

Ταύρος

με Δίδυμο: Ο Ταύρος ταιριάζει πολύ με τους Διδύμους και μάλιστα λατρεύει το χιούμορ τους. Ακόμα και αν δεν προκύψει ερωτική χημεία, σίγουρα θα μείνουν καλοί φίλοι.

Ταύρος με Καρκίνο: Ακόμα ένας hot συνδυασμός που μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα.

Ταύρος με Λέων: Ένα χαρακτηριστικό του που θα τον δυσκολέψει είναι η υπερηφάνειά του.

Ταύρος με Παρθένο: Είναι τόσο ευτυχισμένος όταν είναι στο πλευρό του που πολύ θα ήθελε να οδηγηθεί η σχέση τους μέχρι και τον γάμο.

Ταύρος με Ζυγό: Ο Ταύρος θεωρεί λίγο too much στην συμπεριφορά του Ζυγού και αυτό τον κάνει να μην τον παίρνει πολύ στα σοβαρά.

Ταύρος με Σκορπιό: Σίγουρα υπάρχει χημεία μεταξύ τους αλλά θέλει προσπάθεια και από τους δύο για να διατηρήσουν τη σχέση τους -αν φυσικά καταφέρουν να φτάσουν εκεί.

Ταύρος με Τοξότη: Δεν θα τα βρουν εύκολα μεταξύ τους, αλλά αξίζει να το προσπαθήσουν.

Ταύρος με Αιγόκερω: Η έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ έντονη!

Ταύρος με Υδροχόο: Υπάρχει μια αβεβαιότητα μεταξύ τους για το αν πρέπει να προσπαθήσουν τη σχέση τους ή όχι. Αυτό κάποιες φορές θα οδηγήσει σε κάτι καλό και κάποιες όχι. Κοινώς στην περίπτωση αυτή τα πάντα παίζονται.

Ταύρος με Ιχθύ: Η σχέση τους παραμένει συνήθως σε φιλικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη! Πώς βλέπει ένας Κριός όλα τα άλλα ζώδια;

Ζυγός: 10 tips για να τον κερδίσεις μια για πάντα

Ζώδια & Έρωτας: 10 tips που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις έναν Τοξότη!

Keywords
Τυχαία Θέματα