Τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι beauty experts στα παρασκήνια των fashion shows!

Τα fashion shows βρίσκονται σε εξέλιξη με νέους κανόνες μιας και λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις. Είδαμε άλλωστε αρκετά μοντέλα να διασχίζουν την πασαρέλα φορώντας μάσκα ενώ κάποια από τα shows πραγματοποιήθηκαν σε εξωτερικό χώρο.

Οι beauty experts δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα παρασκήνια. Είναι εκείνοι άλλωστε που δημιουργούν τις τάσεις με τα αγαπημένα τους προϊόντα σε πρώτο πλάνο.

Κι

εμείς σήμερα θα σταθούμε σε αυτό ακριβώς αφού αποκάλυψαν όλα όσα χρειάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν τα ωραιότερα looks της επόμενης σεζόν. Θα τα δείτε στη συνέχεια κι εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας και να τα αποκτήσετε σήμερα κιόλας.

Vincent Ford στο show οίκου Rixo: Ήθελε να μεταφέρει τη λάμψη που έχει η επιδερμίδα στην παραλία και το προϊόν που τον βοήθησε είναι το Nars Velvet Shadow Stick, Oaxaka.

Uzo στο show του Rodarte: Ονειρικό και ρομαντικό το look και ο make up artist χάρισε ένα ιδιαίτερο twist απλώνοντας στα χείλη την απόχρωση Opulent του Nars Lipstick. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uzo (@u.z.o) στις 17 Σεπ, 2020 στις 12:16 μμ PDT

Rita Remark στο show του Erdem: Η διάσημη nail artist χάρισε ένα mirror εφέ στα νύχια με τη βοήθεια του Essie Nail Color, Apres-Chic.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Remark (@ritaremark) στις 20 Φεβ, 2020 στις 8:27 πμ PST

Anthony Turner στο show του J.W.Anderson χρησιμοποίησε το πρωτοποριακό σεσουάρ Dyson για να χαρίσει στα μοντέλα ένα απαλό φινίρισμα στη φυσική υφή των μαλλιών τους.

Sam Bryant στο show Preen χάρισε ένα sunkissed look στο πρόσωπο απλώνοντας στα ζυγωματικά μία από τις αποχρώσεις της παλέτας MAC Pro Face Palette, Light Blush.

Marian Newman στο show του Ryan Lo δημιούργησε ένα ρετρό μανικιούρ με το CND Shellac Nail Polish, Tutti Frutti.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το χρώμα στα νύχια της Kate Hudson είναι το ωραιότερο του Φθινοπώρου -5 βερνίκια για να το αντιγράψετε!

Τα it girls της Νέας Υόρκης ζωγραφίζουν στα νύχια τους αστέρια! Ακολουθήστε το παράδειγμά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα