Lip liner: Μετά από αρκετά χρόνια παίρνει θέση στο νεσεσέρ σας

Αν πιστεύετε ότι το περίγραμμα στα χείλη είναι ξεπερασμένο κάνετε μεγάλο λάθος. Και δεν το λέω εγώ αλλά οι celebrity make up artists οι οποίοι δεν σταμάτησαν ποτέ να το χρησιμοποιούν. Η αλήθεια είναι πως στα 90’s κάθε γυναίκα που αγαπούσε το μακιγιάζ, ήταν δηλαδή αυτό που λέμε beauty lover, σχημάτιζε πάντα τα χείλη της πριν απλώσει το κραγιόν της. Τις επόμενες δεκαετίες όλες μας σταματήσαμε να το χρησιμοποιούμε εκτός αν είχαμε σκοπό να φορέσουμε πολύ σκούρο ή έντονο κόκκινο κραγιόν.

Και τώρα έρχονται οι beauty

experts να μας το υπενθυμίσουν. Εκτός από μεγάλη τάση είναι και το πλέον πρακτικό αφού δημιουργεί μια ασφάλεια. Αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγετε από τα όρια των χειλιών αν προηγουμένως έχετε κάνει περίγραμμα ακολουθώντας πάντα τη φυσική τους γραμμή.

Εμείς εδώ στο  Fay’s book επιλέξαμε τα αγαπημένα μας.

Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε πως το μολύβι πρέπει να έχει την ίδια απόχρωση με το κραγιόν ή να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό. Επίσης υπάρχει πάντα το μικρό trick της Meghan Markle που φορά λευκό μολύβι χειλιών για να χαρίζει την ψευδαίσθηση του όγκου.

Lancome Le Lip Liner: Είναι απαλό και απλώνετε πανεύκολα στα χείλη. Μπορείτε με αυτό να τα γεμίσετε και στη συνέχεια να απλώσετε κραγιόν ή lip gloss.

Maybelline New York Color Sensational Shaping Lip Liner: Μπορείτε να δημιουργήσετε όσο πιο λεπτή γραμμή θέλετε με το συγκεκριμένο και οι ειδικοί σας προτείνουν να επιλέξετε μια ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση από το κραγιόν αφού με αυτό τον τρόπο θα χαρίσετε “βάθος” στα χείλη σας.

MAC Lip Pencil: Είναι το αγαπημένο των make up artists. Είναι απαλό, αφήνει ένα βελούδινο φινίρισμα και παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Seventeen Super Smooth Waterproof Lip Liner Pencil: Αδιάβροχο και με έξτρα σταθερότητα ιδανικό για όσες από εσάς θέλετε να το φοράτε και να το ξεχνάτε για το υπόλοιπο της ημέρας.

Erre Due Lasting Contour Twin Lip Pencil:  Μολύβι με δύο διαφορετικές αποχρώσεις.

NYX Slide On Lip Pencil: Απαλό και διακριτικό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να χαρίσετε ένταση στα χείλη.

Korres Morello Stay-on Lip Liner: Αδιάβροχο μηχανικό μολύβι με έλαιο από Βύσσινο στη σύνθεση του. Χαρίζει ματ φινίρισμα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα φθινοπωρινά looks της celebrity nail artist Betina Goldstein

Η Kim Kardashian αποχωρίστηκε το lob και οι θαυμαστές της διαφωνούν κάθετα με το νέο της hair look

Keywords
Τυχαία Θέματα