GNTM 2: «Το Instagram σου είναι λαϊκό» – Η φωτογραφία με την Τούνη!

Η Κονδυλένια ή αλλιώς Λένια κίνησε το ενδιαφέρον των κριτών του GNTM όταν τους ανέφερε ότι στο Instagram της έχει 25.000 followers. Όταν έψαξαν τη σελίδα της όμως απογοητεύτηκαν με την αισθητική των φωτογραφιών της καθώς όπως επισήμαναν είχαν πολλά φίλτρα. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που “άνοιξαν” οι κριτές και μια με την Ιωάννα Τούνη, την πρώην παίκτρια του «My style Rocks».

Ο Άγγελος Μπράτης ήταν απόλυτος στα σχόλια του: “Είδα το instagram

σου, δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον. Δεν έχει μόδα. Οι φωτογραφίες σου οι κοντινές είναι γεμάτες φίλτρα. Δεν είδα ένα στυλ προσωπικό. Τίποτα το αληθινό. Μίλησε μας για την αισθητική σου. Δεν είσαι κλασική. Λέμε κλασική ομορφιά, κλασική μουσική. Διαχρονική σημαίνει κλασική”. Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σκουλός συμπλήρωσε: “Αυτό που σου λένε τόση ώρα είναι ότι το instagram σου είναι λίγο πιο λαϊκό από αυτό που θα θέλαμε εμείς να είναι”.

Η Λένια δεν έκρυψε την ενόχληση της όταν οι κριτές της είπαν ότι είναι light plus size μοντέλο.

Παρά τα αρνητικά σχόλια που έκαναν για τη διαγωνιζόμενη, οι κριτές αποφάσισαν να της δώσουν μια ακόμα ευκαιρία, δίνοντας της 3 “ναι”, ο Άγγελος Μπράτης ήταν εκείνος που έδωσε “όχι”, και να τη δουν στην επόμενη φάση.

Δείτε την οντισιόν της Λένιας:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM 2: Καβγάς ανάμεσα σε Καγιά και Παπαγεωργίου για την κοπέλα με τα τατουάζ!

GNTM 2: Χαμός στην οντισιόν της Χριστίνας! Την έκοψαν και ξέσπασε!

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο δωμάτιο της κόρης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα