Αν θέλετε να ανανεώσετε τα μακριά σας μαλλιά χωρίς να τα κόψετε πολύ δείτε το νέο look της Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας it girls. Ακόμη και στις καθημερινές της εμφανίσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης το beauty look της είναι τέλειο. Ακολουθεί μεν τις τάσεις αλλά χαρίζει μια δική της πινελιά που είναι πιο ανέμελη και ανεπιτήδευτη. Και αυτό ακριβώς ζηλεύουμε στην Hailey. 

Στην περίπτωση των μαλλιών της συχνά πειραματίζεται με τα χρώματα αφού την έχουμε δει και με ροζ. Το ξανθό βέβαια

είναι το αγαπημένο της. Σε συνεντεύξεις της έχει αποκαλύψει πως έχει πολύ λεπτή τρίχα και ταλαιπωρείται κάθε φορά που θέλει να τους χαρίσει όγκο. Τελικά τα καταφέρνει με τη βοήθεια των σωστών προϊόντων και των celebrity hairstylists φυσικά που επιμελούνται τα χτενίσματα της στις δημόσιες εμφανίσεις αλλά και στο κόκκινο χαλί.

Και τώρα έρχεται να κάνει την έκπληξη αφού έκοψε τα μαλλιά της αποκτώντας ένα υπέροχο look που θα ζηλέψουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν τα μακριά τους μαλλιά αλλά θέλουν μια ανανέωση ενόψει του φθινοπώρου.

Η Bieber υιοθέτησε ένα vintage 70’s look ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τις σεζόν. Έκοψε πολύ μακριές αφέλειες και ζήτησε από τον προσωπικό της hairstyist Πάνο Παπανδριανό (ναι είναι Έλληνας ο κομμωτής της) να δημιουργήσει πολλές ασυμμετρίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Papandrianos (@panosphair) στις 12 Σεπ, 2019 στις 9:55 πμ PDT

Το νέο look της Bieber είδαμε στο τελευταίο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό αν θέλετε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν ένα υπέροχο ύφος χωρίς να θυσιάσετε το μήκος τους. Κολακεύει σχεδόν όλα τα σχήματα προσώπου ενώ οι αφέλειες είναι τόσο μακριές που μπορείτε άνετα να τα μαζεύετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Papandrianos (@panosphair) στις 11 Σεπ, 2019 στις 9:39 πμ PDT

Επίσης πρόκειται για ένα κούρεμα που δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια μαλλιά όσο και σε σγουρά αφού χάρη στις ασυμμετρίες αποκτούν έξτρα όγκο. Αυτό σημαίνει πως είναι ότι καλύτερο για γυναίκες για λεπτά μαλλιά όπως είναι η Bieber.

Είμαστε σίγουρες πως έχετε ενθουσιαστεί όσο κι εμείς και ετοιμάζεστε να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Διαβάστε ακόμη:

Πιτυρίδα: Φτιάξτε μόνες σας με τρία υλικά το σπρέι που θα την εξαφανίσει (video)

Τα ωραιότερα φθινοπωρινά looks της celebrity nail artist Betina Goldstein

Keywords
Τυχαία Θέματα