GNTM 2: Χαμός στην οντισιόν της Χριστίνας! Την έκοψαν και ξέσπασε!

Η δυναμική Χριστίνα δήλωσε με αυτοπεποίθηση ότι μοιάζει με την Cameron Diaz τόσο μπροστά στην Ζενεβιέβ Μαζαρί, όσο και μπροστά στους κριτές.

Ωστόσο οι κριτές εντόπισαν εξ αρχής τα σημεία που θα την δυσκόλευαν στη συνέχεια, όπως το γεγονός ότι δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της που ήταν 21, αλλά και πως η μέση της για μοντέλο είναι πιο φαρδιά από όσο θα έπρεπε. Η κριτική πυροδότησε την αντίδραση της διαγωνιζόμενης που ρώτησε τους κριτές σχετικά με το ηλιακό όριο και το γεγονός ότι έχουν περάσει

κοπέλες που το ξεπερνούσαν ή κοπέλες που δεν είχαν το απαραίτητο ύψος ή είχαν οικογένεια. «Δεν θέλω να φανώ κακιά, αλλά το θεωρώ άδικο!».

«Όλες οι γυναίκες που είναι 21 ετών, ελεύθερες και έχουν ένα σπίτι, δεν σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν και μοντέλα», απάντησε κοφτά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ στην συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης της επισήμανε ότι είναι λίγο επιθετική και η Βίκυ Καγιά ότι η προσωπική ζωή δεν αφορά, αλλά εκείνο που ψάχνουν είναι να μπορεί το κορίτσι που εμφανίζεται μπροστά τους να έχει τη στόφα μοντέλου.

Η Χριστίνα βγαίνοντας από την οντισιόν ξέσπασε σχολιάζοντας τα όσα έγιναν, επισημαίνοντας ανάμεσα σε άλλα: «Κράτησαν τις μεγάλες που 27 -28 χρονών στην πραγματική ζωή είναι όριο στο να δουλέψεις στο μόντελινγκ».

Δείτε όσα έγιναν στην οντισιόν της:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM 2: Καβγάς ανάμεσα σε Καγιά και Παπαγεωργίου για την κοπέλα με τα τατουάζ!

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο δωμάτιο της κόρης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα