Laminated Skin: Διάφανη, καθαρή επιδερμίδα και όχι απαραίτητα με μακιγιάζ!

Πολλές φορές έχω γράψει για τη δύναμη του μακιγιάζ που με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων μπορείς να χαρίσεις φως και λάμψη στην επιδερμίδα και να πετύχεις το glass,dewy skin!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Perminova (@lenaperminova)

H ομορφιά όμως πάντα ξεκινάει από μέσα…από την σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα και πρέπει αυτό να μην

το ξεχνάς ποτέ.

Οκ το μακιγιάζ κάνει θαύματα αλλά εάν θες natural beauty η σωστή διατροφή με φρούτα και λαχανικά απαραίτητα, οι βιταμίνες, η κατανάλωση νερού και η πιστή τήρηση της skincare routine μας με τα κατάλληλα προϊόντα θα δώσουν αληθινό boost, ζωντάνια και φρεσκάδα στο δέρμα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Το #laminatedskin η φυσική ακτινοβολία του προσώπου μας, σαν να τελειώσαμε μόλις από το γυμναστήριο και νιώθουμε ευεξία, σαν να βγήκαμε από την πισίνα ή μετά το σεξ, κυριαρχεί στα beauty trends του 22-23!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chriselle Lim (@chrisellelim)

Ο συνδυασμός hyper creamy προϊόντων από την περιποίηση του προσώπου μέχρι το μακιγιάζ! Η χρήση του ορού, της κρέμας, του foundation και του mist προσφέρουν αυτήν την υγιή και δροσερή επιδερμίδα.

Πώς θα πετύχουμε όμως το next level του glowy skin;Πλένουμε πάντα το πρόσωπό μας με καθαριστικό, ακολουθεί το toner μας, το serum,η κρέμα ματιών και έπειτα η ενυδατική μας κρέμα!

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα layering στην επιδερμίδα με στρώσεις προϊόντων ενυδάτωσης.

Στη συνέχεια διάλεξε ένα foundation ελαφριάς υφής και οπωσδήποτε κλείδωσε το μακιγιάζ με ένα face mist που και θα σταθεροποιήσει τα προϊόντα μακιγιάζ και θα σου δώσει την extra λάμψη που ζητάει το trend!

Φέτος τον χειμώνα…”we go natural”!

Φωτογραφίες: Unsplash

Διάβασε ακόμα: Smells like Summer! 5 super ενυδατικές κρέμες σώματος για να μυρίζεις ακόμα… Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα