Ελένη Ράντου: Συγκινεί το «αντίο» της στον Ηλία Ζερβό

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 31/10, καθώς ο Ηλίας Ζερβός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που είχε συμμετάσχει σε κάποια από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά σίριαλ ενώ μετρούσε και δεκάδες θεατρικές δουλειές, «έσβησε» σε ηλικία 65 ετών.

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως

της δημοσιότητας, ο Ηλίας Ζερβός πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Η Ελένη Ράντου συνεργάστηκε με τον Ηλία Ζερβό στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ο ηθοποιός υποδυόταν τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου Κατακουζινού, Νίκο Γρέβια, και έτσι συχνά βρισκόταν στο αρχοντικό του Αμαρουσίου. Η Ελένη Ράντου θέλησε να τον αποχαιρετήσει, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Facebook μια φωτογραφία από μία κοινή σκηνή τους στη σειρά.

«Έφυγες νωρίς… Καλό ταξίδι Ηλία μου. Υπέροχος συνάδελφος, υπέροχος άνθρωπος», σημείωσε η Ελένη Ράντου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Καλάβρια: Σοκ με τις νέες πληροφορίες για την άγρια επίθεση σκύλου στον ανιψιό της

 Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν»

 Γιώργος Καράβας για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Το bullying είναι σοβαρή λέξη, δεν τη χρησιμοποιούμε σαν καραμέλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα