Kendall Jenner + Shailene Woodley: Ποια απόχρωση λατρεύουν αυτή τη στιγμή οι 2 celebrities;

To κόκκινο είναι ένα χρώμα που αποτελεί σταθερή αξία και είναι πάντα στη μόδα. Τις τελευταίες σεζόν βέβαια βρίσκεται περισσότερο στο επίκεντρο από ποτέ και ήδη το έχουν λανσάρει σε μεγάλο βαθμό πολλοί σχεδιαστές στις κολεξιόν τους για το επόμενο φθινόπωρο/χειμώνα.

Η Kendall Jenner και η Shailene Woodley είναι δύο stars που αγαπούν ιδιαίτερα αυτό το χρώμα και μάλιστα στην πιο έντονη εκδοχή του. Και οι δύο υιοθέτησαν τη συγκεκριμένη απόχρωση σε πρόσφατες εμφανίσεις τους και κέντρισαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Tip! Μπορεί να φοβάσαι

να υιοθετήσεις ένα total red look αλλά όταν πρόκειται για επίσημη περίσταση αξίζει να το δοκιμάσεις και να είσαι σίγουρη πως θα καταπλήξεις τα πλήθη. Η Φαίη μας επιλέγει πολλές φορές το συγκεκριμένο χρώμα και ΕΔΩ μπορείς να δεις μερικά από τα looks της που κυμαίνονται σε κόκκινους τόνους.

Η Κendall Jenner επέλεξε πριν λίγες ώρες σε έξοδό της ένα μαύρο τζιν παντελόνι που συνδύασε με κατακόκκινο top, μπορντό γάντια, χρυσά σκουλαρίκια και λευκά sneakers.

H Shailene Woodley έκλεψε όλα τα φλας πάνω της επιλέγοντας total red look. Η ηθοποιός συνδύασε ένα Attico top με φτερά, με ένα δερμάτινο κόκκινο παντελόνι, χρυσό clutch και Melinda Maria σκουλαρίκια.

Τip! Πολλοί σχεδιαστές λάνσαραν στις επιδείξεις τους looks με φτερά και αυτό μας αποδεικνύει πως αυτή η λεπτομέρεια είναι super hot αυτή τη σεζόν και πρέπει να τη συμπεριλάβουμε με κάποιον τρόπο στην γκαρνταρόμπα μας.

Διαβάστε ακόμα: Cargo παντελόνια: Η μεγάλη τους επιστροφή και tips για να τα φορέσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα