Ελένη Τσολάκη: Το μακροσκελές κείμενο μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής, “Τι λέει;”

Την περασμένη Παρασκευή (15/02) η εκπομπή “Τι λέει;” με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη, ολοκληρώθηκε πρόωρα μετά από απόφαση του Alpha. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της, η Τζένη Μελιτά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Δημήτρης Μακαλιάς αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό ιδιαίτερα συγκινημένοι και στέλνοντας το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα.

Η Ελένη Τσολάκη το βράδυ της Κυριακής (17/02) δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

μια φωτογραφία με τους συνεργάτες της, η οποία τραβήχτηκε στο πλατό της εκπομπής. Η παρουσιάστρια συνόδευσε το στιγμιότυπο με ένα μακροσκελές κείμενο, τονίζοντας στους followers της ότι θα τα πουν ξανά – τηλεοπτικά- σύντομα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Ήταν ένα όμορφο, γεμάτο, πλήρες ταξίδι και νιώθω ευγνώμων που το έζησα!! Έμαθα, είδα, γνώρισα σαν να μεγάλωσα λιγάκι μέσα μου… κρατάω για μένα όλες εκείνες τις γλυκές στιγμές, τις αγωνίες, τα βλέμματα, τις σκέψεις, τις λέξεις, τις στιγμές που έκαναν αυτό το ταξίδι μοναδικό… γιατί τα πολύτιμα τα κρατάς φυλαγμένα για σένα!!

Ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου τη καθημερινή μου «οικογένεια», ένας ένας και όλοι μαζί το κάνατε να συμβεί!! Θα μου λείψετε… Πάμε γι άλλα… και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Και να θυμάστε… τα όνειρα μπορεί να μας ταλαιπωρούν λίγο, αλλά την κατάλληλη στιγμή πραγματοποιούνται!!!».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να γράψουν τα δικά τους σχόλια κάτω από τη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:


View this post on Instagram

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on Feb 17, 2019 at 12:12pm PST

Διαβάστε ακόμη:

Nίκος Πολυδερόπουλος: «Ήμουνα ένας τρόπον τινά αλήτης»

Keywords
Τυχαία Θέματα